Asiakaslähtöinen uudistaja – LVI-Nordic on vuoden LVI-urakoitsija

Vuoden 2019 LVI-urakoitsijaksi on valittu espoolainen LVI-Nordic Oy. Yritys palkittiin LVI-Päivillä Tampereella 24.10.2019. LVI-Nordic tunnetaan erityisesti laadukkaasta asiakasyhteistyöstä sekä prosessien parannustyöstä.

LVI-Nordic on noussut vahvalla ammattitaidolla alan merkittävimpien toimijoiden joukkoon. Raati arvosti LVI-Nordicissa erityisesti asiakaslähtöistä toimintaa sekä kehittämiseen kannustavaa työskentelytapaa.

  • Yrityksemme perusta on työntekijöidemme ammattitaito sekä aito asiakastyytyväisyys. Kuuntelemme asiakkaitamme ja mietimme yhdessä entistä parempia tapoja toimia ja nykyaikaistaa LVI-alaa, Nordic Oy:n toimitusjohtaja Mika Pääkkönen sanoo.
  • Talossamme on sisäistetty hyvin jatkuva oppiminen; haluamme parantaa prosessejamme. Aina voi tehdä jotain paremmin ja tehokkaammin, käytämme esimerkiksi mobiilista reaaliaikaista laadunvalvonta- ja raportointityökalua. LVI- ja talotekniikka-ala on nyt mielenkiintoisessa vaiheessa, sillä alalla tapahtuu paljon. Olemmekin innolla mukana monissa kehityshankkeissa sekä laatuprojekteissa, Pääkkönen toteaa.

Pääkkönen pitää myös tärkeänä sitä, että yrityksen kannattavuus on hyvällä tasolla. Se tuo varmuutta toimintoihin ja sidosryhmäsuhteisiin, investointimahdollisuuksia sekä vahvistaa yrityksen mielikuvaa hyvänä työnantajana.

  • Tavoitteenamme on kasvaa kannattavasti. Emme hae pikavoittoja, vaan kasvua vankalle pohjalle

Kuvassa: Mertsi Mänty (vas.), Riku Pelkonen, Mika Pääkkönen, Mika Toivokoski ja Rustem Ademaj.

LVI-Nordic Oy tunnetaan ammattimaisena ja palvelevana LVI-urakoitsijana, joka on erikoistunut uudisrakentamisen putki- ja ilmanvaihtoprojekteihin. Yritys on perustettu 2002 ja toimii pääasiassa pääkaupunkiseudulla. LVI-Nordicin liikevaihto on noin 8 miljoonaa euroa ja se työllistää 40 alan ammattilaista.

Vuoden LVI-urakoitsijan valitsivat teollisuuden, tukkukaupan, ja suunnittelun edustajat Marko Sundholm, Tapio Örmä ja Matti Kiiskinen.

Lisätiedot

LVI-Nordic Oy
Toimitusjohtaja Mika Pääkkönen p. 045 112 3975,

LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU ry
Toimialapäällikkö Arvo Ylönen p. 050 309 3670,
Viestintäpäällikkö Pipsa Hiltunen p. 0400 287 939,

Mediatiedote 24.10.2019