Avoin työpaikka: LVI-asiantuntija

Nykyisen toimenhaltijan siirtyessä eläkkeelle etsimme

LVI-asiantuntijaa

ratkaisemaan jäsentemme työsuhde- ja toimialakysymyksiä sekä kehittämään kasvavaa toimialaa.

Sinulla on hyvät asiakaspalvelu-, viestintä- ja neuvottelutaidot. Palvelet jäsenyrityksiä muun muassa työehtosopimusasioihin, työsopimuslakiin, rakennusalan lainsäädäntöön ja pelisääntöihin sekä moninaisissa LVI-toimialaan liittyvissä kysymyksissä. Seuraat aktiivisesti alan muutoksia ja tarpeita sekä kehität jäsenpalveluita entistä tehokkaammiksi. Toimit erilaisissa työryhmissä ja luot verkostoja luontevasti. Pidät itseohjautuvasta ja ratkaisuhakuisesta työstä.

Odotamme sinulta työkokemusta LVI-alan yrityksestä ja/ tai toimialan yksityiskohtaista tuntemusta. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, LVI-teknikko/insinööri, rakennusmestari (AMK) Talotekniikka/LVI, talotekniikan insinööri tai DI. Sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito, muu kielitaito lasketaan eduksi.

Tarjoamme sinulle itsenäisen tehtävän, hyvän työskentelyilmapiirin ja osaavat kollegat. Tehtävä on näköalapaikka rakentamiseen ja sen edunvalvontaan. Pääset verkostoitumaan laajasti alan toimijoihin.

Arvostamme järjestö- ja kouluttajakokemusta sekä vahvaa sitoutumista toimialan avaintehtävään.

Lisätiedot
Arespartners konsultti Jarmo Virtanen p. 040 560 9585, varmimmin 24.6. ja 27.6. klo 14-16 ja 1.7. klo 10-12. Luottamukselliset soittopyynnöt välittää Nina Kuusinen p. 044 275 4654.

Lähetä hakemuksesi cv:n ja palkkatoivomuksen kera 1.9.2019 mennessä Aresnets-linkin kautta www.arespartners.fi/aresnets

Haemme myös toimitusjohtajaa: tutustu!