Avoin työpaikka: toimitusjohtaja

Nykyisen toimenhaltijän jäädessä eläkkeelle etsimme

Toimitusjohtajaa 

edistämään liiton jäsenyritysten toimintamahdollisuuksia sekä johtamaan liiton toimintaa ja toimistoa.

Seuraat aktiivisesti rakentamiseen vaikuttavia muutoksia, ja omaat kyvyn muodostaa selkeä näkemys LVI- ja talotekniikka-alan tulevaisuudesta. Johdat liiton työmarkkinatoimintaa ja olet mukana koko rakentamisen työehtoneuvotteluissa. Osallistut alan kansainväliseen toimintaan. Sinulla on hyvät viestintä- ja neuvottelutaidot ja kykenet hyödyntämään digitaaliset mahdollisuudet liiton toiminnassa. Rakennat luontevasti verkostoja eri sidosryhmiin. Hallitset talousasiat ja toimit rationaalisesti painetilanteissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan rakentamisen edunvalvonnan ytimessä sekä hyvin johdetun ja vakavaraisen liiton johtamistehtävän. Saat osaavan ja motivoituneen henkilöstön tuen työllesi.

Odotamme sinulta työkokemusta vaativista asiantuntija- tai esimiestehtävistä järjestössä tai yrityksessä taikka yhteiskunnallisista vaikuttamistehtävistä. Työhistoriaasi sisältyy vankka kokemus työsuhde- ja työmarkkina-asioista. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (esim. OTM, VTM, DI), ja tehtävän edellyttämät suomen, ruotsin ja englannin kielen taidot.

Arvostamme aiempaa liittokentän tuntemusta ja kontakteja alan toimijoihin.

Lisätiedot
Arespartners konsultti Jarmo Virtanen p. 040 560 9585, varmimmin 24.6. ja 27.6. klo 14-16 ja 1.7. klo 10-12. Luottamukselliset soittopyynnöt välittää Nina Kuusinen p. 044 275 4654.

Lähetä hakemuksesi cv:n ja palkkatoivomuksen kera 1.9.2019 mennessä Aresnets-linkin kautta  www.arespartners.fi/aresnets

Haemme myös LVI-asiantuntijaa: tutustu!