Blogi

Viesti korvien välistä

04.12.2017 | Blogi

Puheet LVI- ja talotekniikka-alasta palvelutoimialana ovat muuttumassa teoiksi ja käytännöiksi. Paljon on tehty, mutta paljon on vielä edessä, jotta palvelusta tulee itsestään selvä osa vaikkapa putkiremonttia. Suurin este – ja mahdollisuus – sijaitsee korviemme välissä.

Lue lisää

Syrjällään: Tuliko Suomi satavuotisjuhlakuntoon?

04.9.2017 | Blogi

Ympäristöministeriö asetti vuonna 2005 työryhmän, jonka tehtävänä oli valmistella korjausrakentamisen strategia. Sen ja Matti Vanhasen II hallituksen ohjelman mukaisen periaatepäätöksen pohjalta laadittiin Korjausrakentamisen strategian toimeenpanosuunnitelma – Suomi satavuotisjuhlakuntoon. Strategiatyön päätavoitteiksi asetettiin ennakoivan kiinteistönpito- ja korjauskulttuurin edistäminen ja rakennuskannan sopeuttaminen muuttuviin tarpeisiin. Se sisälsi toimenpide- ja kehittämislinjaukset vuoteen 2017. Strategia jäsentyi neljään kehittämislinjaan, joiden toteuttamiseksi esitettiin kolmetoista toimenpidettä. Nämä ulottuivat asuntoyhtiöiden hallinnon edistämisestä korjaamista koskevan seurantatiedon parantamiseen.

Lue lisää

VastaMäkinen: Kysyvä ei tieltä eksy

01.9.2017 | Blogi

LVI-asennuksesta on kovaa vauhtia tulossa palvelutoimiala. Puhetta on riittänyt jo muutama vuosi, ja nyt olemme päässeet todistamaan asiaa käytännössäkin. Kahden viikon putkiremppa sai paljon huomiota julkisuudessa. Erilaisia digitaalisia ratkaisuja projektin hallintaan ja asiakasviestintään on lanseerattu. Putkissa on nyt pöhinää.

Lue lisää