Kultainen Digiturvaaja – Miten yrityksesi varautuu kyberriskeihin?

Ovatko it-laitteesi varmasti omassa hallinnassasi? Valuvatko projektitiedot vääriin käsiin? Miten talotekniikan fyysinen turvallisuus on taattu? Miten henkilöstö toimii poikkeustilanteessa?

Kyberturvattomuus on nopeasti kasvava liiketoiminnan uhka. Digitaalisen tietoturvan varmistaminen on ensiarvoisen tärkeää yrityksen liiketoiminnan turvaamiseksi. Turvalliseksi mielletty yritys on kilpailukykyinen ja houkutteleva asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden mielissä.

Kultainen DIGIturvaaja -kilpailulla edistetään LVI-alan urakointi- ja suunnitteluyritysten tietoturvaa. Kilpailun tavoitteena on herättää alan yritykset kehittämään liiketoiminnan, henkilöstön, asiakkaiden sekä toimitilojen digitaalista turvallisuutta.

Millaisia turvatoimia yrityksesi on tehnyt? Idea voi olla iso tai pieni, laaja tai rajattu. Voit kuvata yrityksesi digitaalisen turvallisuuden toimenpidekokonaisuuden tai vaikkapa yhden osion siitä yleisellä tasolla. Voit myös kuvata millaisia toimenpiteitä olette suunnitelleet toteutettavaksi lähiaikoina.

Kultainen DIGIturvaaja -kilpailu - vinkkejä

Katso kaaviosta vinkkejä, luonnostele vapaamuotoinen kilpailuehdotus ja lähetä se 31.3.2021 mennessä verkkolomakkeella.

Kilpailuehdotus voi kohdistua yksittäiseen liiketoiminnan digitaalisen turvallisuuden hallintaan tai olla kaikkien liiketoimintojen kattava kokonaisuus. Raati arvioi toteutetut/suunnitellut digiturvallisuutta lisäävät toimenpiteet suhteutettuna yrityksen kokoon ja toiminnan laajuuteen. Tutustu kilpailukriteereihin.

Lisätietoja kilpailusta Marko Kempas p. 050 411 0426,
Kilpailun voittaja julkistetaan Talotekniikka-treffit -webinaarissa 14.4.2021.

Kilpailun säännöt.

Kultainen DIGIturvaaja -kilpailun järjestävät LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU, Suomen LVI-liitto SuLVI, VVS Föreningen i Finland ja Fennia. Kilpailuraadissa toimivat Ari Järvinen/KyberGuide ja Tommi Hirsimäki/Fennia, Marko Kempas/LVI-tekniset urakoitsijat LVI-TU ja Siru Lönnqvist/VVS Föreningen i Finland.