EI, tai siis kyllä

LVI-TU:ssa minua kutsutaan Pia ”EI” Kilpeläiseksi, koska kuulemma se on yleisin sana, mikä suustani kuuluu, kun puhun puhelimessa. Olenkin aina vitsaillut, että osaan sanoa myös kyllä, jos minulle esitetty kysymys muotoillaan oikein. Ja niinpä, loppujen lopuksi, muiden sekä itseni ihmetykseksi, tuli sekin päivä, kun joku osasi muotoilla kysymyksen oikein ja minä opin vastaamaan ein sijasta kyllä. Vastasin kyllä uusille haasteille.

Äkillisen myönteisyydenpuuskani takia kirjoitan nyt tätä kiitosta teille kaikille. Kiitosta yhdestätoista vuodesta, yhteistyöstä, mukavista hetkistä ja loistavasta matkasta. Edustamanne ala on hieno ja tärkeä, on ollut ilo olla auttamassa LVI-alalla toimivia yrityksiä ja edesauttamassa alan menestymistä.

Vuosien saatossa olen ollut yhteydessä useimpiin teistä LVI-TU:n jäsenistä, jos en puhelimitse niin ainakin viikkokirjeiden välityksellä. On ollut ilo auttaa teitä ongelmissa, vaihtaa kuulumisia, tiedottaa teille tärkeistä asioista ja kouluttaa satoja toimihenkilöitä tessien ja työlainsäädännön saloihin. Yhteiset kohtaamiset ja vierailut yrityksissä ovat olleet parasta antia näiden vuosien kuluessa. Kiitos teille kaikille ja menestystä jatkoon!

Rakennusalaa tai putkiakaan en ole kokonaan jättämässä, vaihdan vain hieman toimialaa ja jatkossa autan yrityksiä mm. kaivamaan ja peittelemään putkia maan sisään Infra ry:n lakiasiainpäällikkönä.

Entisille työkavereille LVI-TU:ssa haluan sanoa, että olette ihan mahtavia ja parempia työkavereita – jotka ovat nyt työkavereiden sijasta ystäviä – en olisi voinut saada tai toivoa. Läksiäislahjaksi sain kauniin taulun, jota koristaa teidän kuvanne ja saatesanat, että kuva täytyy sijoittaa uuden työpaikan pöydälle. Näin tein ja muistelen teitä lämmöllä päivittäin. Ja ei, en sijoita sitä pöydälle kuten anopilta saatua maljakkoa vain silloin, kun tiedän että olette tulossa minua moikkaamaan, vaan pidän kuvaa pöydällä joka päivä.

Mutta nyt, kiitos kuluneista vuosista ja toivottavasti tavataan myös tulevaisuudessa!

Pia Kilpeläinen
LVI-TU:n lakimies 3.12.2021 asti.