EK:n Venäjän pakotteet ja talouden kriisioloja koskevat webinaarit jatkuvat

Elinkeinoelämän keskusliitto EK jatkaa Venäjän pakotteita ja talouden kriisioloja koskevien webinaarien sarjaa, sillä yritysten akuutit tiedontarpeet jatkuvat yhä.

Hyötytietoa lännen pakotteista, Venäjän vastatoimista ja yritysten toimenpiteistä

pe 29.4. klo 9–10

Pakotetoimet etenevät EU:ssa ja liittolaismaissa. Myös Venäjän vastatoimista saadaan päivittäin uutta tietoa. Tervetuloa kuulemaan tilannearviot asiantuntijoilta, jotka ratkaisevat Venäjän liiketoimintojen akuutteja tilanteita päivätyökseen. Miten yritykset pystyvät hallitsemaan haasteita Venäjällä? Mitä on Venäjä-exitin realismi? Millainen on juristin viimeisin tilannekuva?

Katso ohjelma ja ilmoittaudu tästä

Ukrainan kriisin vaikutukset yrityksiin ja Suomen reaalitalouteen

pe 6.5. klo 8–9

Venäjän sotatoimet Ukrainassa vaikuttavat laajalti Suomen talouteen ja suomalaisyritysten liiketoimintanäkymiin. Yritykset kokevat sodan talousvaikutukset reaaliajassa, jo kauan ennen kansantalouden tilastoja.

Tervetuloa kuulemaan, kun yritykset kertovat kriisin vaikutuksista ja ulospääsyn näkymistä. Äänessä on Venäjän-markkinoilla toimineiden firmojen ohella niitä, joille talousvaikutukset heijastuvat epäsuorasti esimerkiksi toimitusketjuhäiriöiden tai inflaation muodossa. Yritykset kommentoivat myös korvaavien markkinoiden mahdollisuuksia. Kuulemme myös ekonomistin tilannekuvan.

Katso ohjelma ja ilmoittaudu tästä

Webinaarit järjestetään yhteistyössä Suomalais-Venäläisen kauppakamarin kanssa.

Venäjä-pakotteiden hyötytietoa yrityksille

Tutustu EK:n pakotesivuston tarjoamaan hyötytietoon. Löydät sieltä muun muassa Q&A-vastauksia, aiempien webinaarien tallenteita sekä linkkejä viranomaisten tietolähteisiin:

www.ek.fi/ukraina →