ePerehdytys – työmaan yleisperehdytys nyt verkossa

Yrityksen työntekijä joutuu istumaan useissa samankaltaisissa perehdytyksissä, kun työt sijaitsevat eri työmailla. Vuodessa näitä tilaisuuksia voi kertyä helposti toistakymmentäkin. Syksyllä aloittanut ePerehdytys tuo uutta ajattelua perehdyttämiseen. Aliurakoitsijan kannattaa tutustua siihen valmiiksi jo ennen kuin pääurakoitsija sitä työmaalla tiedustelee.

Uusi ePerehdytys tehostaa työturvallisuuden perehdytystä rakennustyömailla. Se voi korvata nykyisessä perehdytysmallissa olevan yleisten turvallisuusasioiden osion. Työpaikkakohtainen perehdytys säilyy työmailla. ePerehdytys voi tuoda merkittävää säästöä urakoitsijoille ja aliurakoitsijoille, sillä kaikille työmaille kelpaava yleisperehdytys suoritetaan vain kerran vuodessa.

Yleisperehdytys suoritetaan eperehdytys.fi -sivuilla, jonne tunnistaudutaan Valttikortin tai yrityksen Y-tunnuksen ja veronumeron avulla. Hyväksytty suoritus tallentuu välittömästi Tilaajavastuun Taitorekisteriin.

Rakennusteollisuus RT:n jäsenille ePerehdytys maksaa 12 euroa per henkilö vuodessa. Ei-jäsenille hinta on 24 euroa.

ePerehdytyksen on kehittänyt Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO tiiviissä yhteistyössä alan yritysten, järjestöjen ja viranomaisten kanssa. AVI pitää ePerehdytystä hyväksyttävänä tapana yleisperehdytyksen suorittamiseen.

ePerehdytys sopii rakentamisen kaikille osa-alueille – Lue juttu RT:n sivuilta

ePerehdytys