Haemme mainioon porukkaamme LAKIMIESTÄ

Työskentelet  jäsenyritystemme työsuhde-, laki- ja sopimusasioiden parissa. Tehtäväkenttäsi sisältää jäsenneuvontaa, työehtosopimusneuvotteluja sekä erimielisyysasioiden hoitamista, tarvittaessa ajat jäsenten asioita tuomioistuimessa. Toteutat jäsenkoulutuksia, annat lausuntoja ja selvityksiä sekä osallistut erilaisiin kehityshankkeisiin ja työryhmiin liittoyhteisössämme. Meillä pääset laajentamaan tehtäväkenttääsi oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Odotamme sinulta oikeustieteellistä tutkintoa sekä kokemusta työsuhteisiin ja sopimusjuridiikkaan liittyvistä tehtävistä. Olet tottunut esiintyjä ja sujuva kirjoittaja. Näkemyksiäsi arvostetaan aloitteellisen asiantuntijan mielipiteinä myös juridiikan ulkopuolella.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan kehittyvällä toimialalla. Pääset edunvalvonnan ytimeen ja vaikuttamaan tulevaisuuteemme kiinteistö- ja rakennusklusterissa.

Olemme pieni ja ketterä organisaatio: tiiviiksi hioutunut työyhteisömme tukee ja sparraa. Meillä kartutat osaamistasi hyvässä porukassa. Toimistomme sijaitsee Helsingin keskustassa.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 6.10.2022 mennessä sähköpostitse

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Mika Hokkanen p. 050 448 1411 tiistaina 27.9. klo 9–11 ja torstaina 29.9. klo 9–11.

LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU ry on LVI-asennusalan toimiala- ja työnantajajärjestö sekä palveleva asiantuntija. Se edistää jäsenyritystensä liiketoimintamahdollisuuksia ja kehittää talotekniikka-alaa. Liiton jäsenyritysten yhteenlaskettu liikevaihto on yli 1,6 miljardia euroa ja ne työllistävät noin 8 500 ammattilaista. LVI-TU on osa Rakennusteollisuus RT:tä ja Elinkeinoelämän keskusliitto EK:ta.