Huomionosoituksia liiton vuosikokouksessa

LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU ry palkitsi ansioituneita talotekniikka-alan ammattilaisia vuosikokouksessaan Vantaalla 11.5.2017.

Pronssiset ansiomerkit myönnettiin Are Oy:n toimitusjohtaja Heikki Pesulle, LVI-Lämpölukko Oy:n toimitusjohtaja Pentti Siepille ja Pertti Aaltoselle.

Heikki Pesu on ollut aktiivinen LVI-TU:n hallituksen jäsen vuodesta 2012 ja johtokunnan jäsen vuodesta 2015, jolloin hänet valittiin liiton varapuheenjohtajaksi. Heikki on rakentamisen ja talotekniikan osapuolten suuresti arvostama henkilö.

Pentti Sieppi on ollut LVI-TU:n hallituksessa liiton perustamisesta 2002 alkaen ja sitä ennen VeLU:n hallituksessa. Hän on kantanut pohjoisen Suomen ja Lapin vastuun yhteisten asioiden hoidossa tunnetulla rauhallisella tyylillään.

Pertti Aaltonen ehti lähes 30-vuotisen järjestötyöuran aikana toimia ansiokkaasti sekä rakentamisen että talotekniikka-alojen työnantaja- ja elinkeinopoliittisissa tehtävissä. Hän on ollut avainasemassa uudistettaessa ja tulkittaessa nykyisiä LVI-alan toimihenkilöiden ja työntekijöiden työehtosopimuksia.

Vuosikokouksessa LVI-Saari Oy:n toimitusjohtaja Heikki Saari ja LVI-TU:n toimialapäällikkö Arvo Ylönen vastaanottivat Tasavallan Presidentin 6.12.2016 myöntämän Suomen Leijonan ansioristin.

Heikki Saari on toiminut monipuolisesti LVI- ja talotekniikka-alojen järjestötehtävissä lähes 40 vuoden ajan. Hän on ollut myös mm. SYKL:n ja SY:n hallituksissa sekä Ylistaron kunnan luottamustehtävissä mm. hallituksen puheenjohtajana. Heikki oli avain henkilöitä, kun LVI-U ja VeLU pantiin heti kolmannella yrittämällä yhteen.

Pitkän yrityskokemuksen omaava Arvo Ylönen on ollut 2005 alkaen LVI-TU:n palveluksessa vastuualueinaan toimiala- ja työnantaja-asiantuntijatehtävät. Hän on antanut merkittävän panoksen LVI-alan koulutukseen, työturvallisuuteen sekä tutkintojärjestelmän kehittämiseen.

Heikki Pesu (vas.), Heikki Saari, Arvo Ylönen, Pentti Sieppi ja Pertti Aaltonen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tutustu muihin palkittuihin tästä.