Huomionosoituksia LVI-TU:n syyskokouksessa

LVI-TU palkitsee jäsentensä ja yhteistyötahojen tekemän ansiokkaan työn liiton päämäärien ja LVI-asennusalan hyväksi ansiomerkeillä.

LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU ry palkitsi ansioituneita jäseniään liiton syyskokouksessa 27.10.2017 Tampereella.

Ville Hälinen, hopeinen ansiomerkki

Ville on ollut liiton hallituksessa vuodesta 2008 ja toiminut ja toiminut liiton varapuheenjohtajana ja johtokunnan jäsenenä vuodesta 2012. Vuodesta 2014 hän on toiminut liiton ja johtokunnan puheenjohtajana. Näihin tehtäviin on kuulunut mm. RT:n hallituksen jäsenyys ja osallistuminen kotimaiseen yhteistyöhön mm. TUN:ssa sekä pohjoismaiseen ja eurooppalaiseen yhteistyöhön. Lisäksi Ville on ollut tes-neuvottelijana.

Heikki Saari, pronssinen ansiomerkki

Heikki on toiminut monipuolisesti LVI- ja talotekniikka-alojen järjestötehtävissä lähes 40 vuoden ajan. Liiton hallituksessa hän oli 2001-2016 ja tästä osan johtokunnan jäsenenä. Hän on ollut myös mm. SYKL:n ja SY:n hallituksissa. Heikki oli avain henkilöitä, kun LVI-U ja VeLU pantiin heti kolmannella yrittämällä yhteen.

Marko Holopainen, pronssinen ansiomerkki

Marko on vaikuttanut liiton hallituksessa vuosina 2008-2015 ja johtokunnan jäsenenä vuosina 2010-2015. Strategiaryhmän jäsenenä hän toi erityisesti yhtenäisen talotekniikan näkökulman työskentelyyn.

Aki Puska, pronssinen ansiomerkki

Aki toi hyvän asiakasnäkökulman liiton strategiatyöhön. Hän oli hallituksen jäsen 2008-2011 sekä johtokunnan 2010-2011. Aki, kuten muutkin nyt palkitut, ovat reserviin siirryttyään edelleen toimineet aktiivisesti liiton tarkoitusperien hyväksi.

Ville Hälinen (vas.) Heikki Saari ja Marko Holopainen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tutustu liiton aiemmin myönnetteyihin huomionosoituksiin.