Jäsenemme suosittelevat

Liki 300 asennus-, huolto- ja urakointiyritystä ovat valinneet LVI-TU:n jäsenyyden.

Tässä maistiaisia siitä, miksi alan ammattilaiset ovat jäseniämme.

Are Oy

LVI-TU kuuntelee jäseniään ja kehittää systemaattisesti omaa toimintaansa strategiansa pohjalta. Liiton jäsentiedottaminen on aktiivista, ajan hermoilla, käytännönläheistä ja lukijaystävällistä. Asiantuntijat vastaavat nopeasti ja ammattitaidolla, kun tarvitsemme apua työsuhdeasioissa.
Liitossa on hyvä LVI-alan tuntemus ja palveluasenne.

Henkilöstöjohtaja Sari Kulmala ja työsuhdepäällikkö Kimmo Nurmela
are.fi

Firecon Group Oy

LVI-TU:n asiantuntijoiden neuvot työsuhdeasioissa ovat merkittävä apu, kun ratkaisemme erilaisia henkilöstöön liittyviä kysymyksiä. Saamme viikkotiedotteista ajantasaista tietoa mm. lakimuutoksista ja suhdanteista. Toimiston henkilöstön kanssa on ollut helppoa ja vaivatonta työskennellä. LVI-TU:n jäsenyydestä on meille jatkuvaa ja selkeää hyötyä.

Talouspäällikkö Lea Rautio
firecon.fi

Vimare Oy/ Putki-Pale

LVI-TU:n jäsenyydessä ehdottomasti tärkeintä ovat työsuhdeasioiden tulkinnat. Näihin ongelmatilanteisiin olemme aina saaneet liitosta kattavat vastaukset. Lisäksi liiton järjestämät napakat koululutuspäivät ja tietoiskut ovat hyödyllisiä: siellä saa tietoa alan tilanteesta ja tapaa muita alan yrittäjiä. Liitto myös tiedottaa aktiivisesti, ja pitää meidät ajan tasalla alan asioista.

Yrittäjä Reetta Martikainen
vimare.fi


Jäsenyys kannattaaLiity jäseneksi nyt!