Työnantajain liitosta koko alan äänitorveksi

Nyt on aika juhlia: LVI-TU täyttää 100 vuotta. Tästä suurin kiitos kuuluu jäsenillemme!
Satavuotisen taipaleemme varrelle on mahtunut monenmoisia tapahtumia, tilanteita sekä runsain mitoin alan merkkihenkilöitä. Nostamme tälle sivustolle joka viikko makupaloja matkamme varrelta sekä juhlakirjamme kutkuttavia artikkeleita. Tervetuloa aikamatkalle mukaan!

LVI-TU100: Rakennustuoteasetus tuli voimaan 1.7.2013. Sen mukaisesti kaikissa tuotteissa, joissa on eurooppalainen harmonisoitu tuotestandardi, täytyi olla CE-merkintä. LVI-talotekniikassa CE-merkinnän piirissä oli noin 20 %LVI-TU100: LVI-TU toimi aktiivisesti rakennusvalvontojen TOPTEN ryhmässä vuonna 2021. Liitto vaikutti merkittävästi esimerkiksi KVV ja IV-kelpoisuuden toteamista varten laaditun ohjekortin päivityksissä ja sen sisällön tunnetuksi tekemisessä. (Kuva Topten)

LVI-TU toimi aktiivisesti rakennusvalvontojen TOPTEN ryhmässä vuonna 2021. Liitto vaikutti merkittävästi esimerkiksi KVV ja IV-kelpoisuuden toteamista varten laaditun ohjekortin päivityksissä ja sen sisällön tunnetuksi tekemisessä.

LVI-TU100: Vetovoima-hankkeen puitteissa liitto oli mukana Opo-päivillä kertomassa alasta noin 700 opinto-ohjaajalle. Lisäksi nuorille toteutettiin kaksi kampanjaa mobiilipeli-, suoratoisto ja somekanavissa.

Vuonna 2020 Vetovoimahankkeen puitteissa liitto oli mukana Opo-päivillä kertomassa alasta noin 700 opinto-ohjaajalle.
Lisäksi nuorille toteutettiin kaksi kampanjaa mobiilipeli-, suoratoisto- ja somekanavissa.

 

Artikkelit