LVI-Aitta on vuoden LVI-urakoitsija

Vuoden 2013 LVI-urakoitsijaksi on valittu kajaanilainen LVI-Aitta. Valinta julkistettiin LVI-Päivillä Tampereella 31.10.2013.

LVI-Aitta tunnetaan hyvämaineisena lämpö-, vesi- ja ilmastointialan erikoisliikkeenä Kainuun alueella. Yritys on aktiivinen ja arvostettu toimija alueen yrittäjien ja muiden sidosryhmien keskuudessa. Se on toiminnallaan luonut positiivista mielikuvaa talotekniikka-alasta.

LVI-Aitta on kehittänyt määrätietoisesti liiketoimintaansa vastaamaan asiakkaiden muuttuvia tarpeita. Yrityksen toiminta perustuu asiakaslähtöisyyteen, pätevään henkilöstöön sekä laajaan tuotevalikoimaan. LVI-Aitasta asiakas saa tarvitsemansa suunnittelu-, urakointi-, asennus- ja huoltopalvelut sekä LVI-tarvikkeet. LVI-Aitta on myös oiva esimerkki onnistuneesta sukupolven vaihdoksesta, kekseliäästä ja tarkkaan kohdistetusta markkinoinnista sekä kannattavasta LVI-alan yritystoiminnasta.

Vuonna 1973 perustettu LVI-Aitta toimii Kajaanissa ja Sotkamossa. Yrityksen liikevaihto 2012 oli 6,6 miljoonaa euroa, ja se työllistää liki 40 henkilöä. LVI-Aitta on perheyhtiö, jota luotsaa toimitusjohtaja Ville Hälinen, yrittäjä toisessa polvessa.

Vuoden LVI-urakoitsijan valitsivat teollisuuden, tukkukaupan, suunnittelun ja rakennuttajien edustajat Marko Sundholm, Kai Puustinen, Mikko Äyräväinen ja Timo Mälkönen.

Lisätiedot
Toimitusjohtaja Ville Hälinen, p. 010 837 3101,
Toimialapäällikkö Arvo Ylönen, p. 050 309 3670,
Viestintäasiantuntija Pipsa Hiltunen, p. 0400 287 939,