LVI-Aitta on vuoden LVI-urakoitsija

Vuoden 2013 LVI-urakoitsijaksi on valittu kajaanilainen LVI-Aitta. Valinta julkistettiin LVI-Päivillä Tampereella 31.10.2013.

LVI-Aitta tunnetaan hyvämaineisena lämpö-, vesi- ja ilmastointialan erikoisliikkeenä Kainuun alueella. Yritys on aktiivinen ja arvostettu toimija alueen yrittäjien ja muiden sidosryhmien keskuudessa. Se on toiminnallaan luonut positiivista mielikuvaa talotekniikka-alasta.

LVI-Aitta on kehittänyt määrätietoisesti liiketoimintaansa vastaamaan asiakkaiden muuttuvia tarpeita. Yrityksen toiminta perustuu asiakaslähtöisyyteen, pätevään henkilöstöön sekä laajaan tuotevalikoimaan. LVI-Aitasta asiakas saa tarvitsemansa suunnittelu-, urakointi-, asennus- ja huoltopalvelut sekä LVI-tarvikkeet. LVI-Aitta on myös oiva esimerkki onnistuneesta sukupolven vaihdoksesta, kekseliäästä ja tarkkaan kohdistetusta markkinoinnista sekä kannattavasta LVI-alan yritystoiminnasta.

Vuonna 1973 perustettu LVI-Aitta toimii Kajaanissa ja Sotkamossa. Yrityksen liikevaihto 2012 oli 6,6 miljoonaa euroa, ja se työllistää liki 40 henkilöä. LVI-Aitta on perheyhtiö, jota luotsaa toimitusjohtaja Ville Hälinen, yrittäjä toisessa polvessa.

Vuoden LVI-urakoitsijan valitsivat teollisuuden, tukkukaupan, suunnittelun ja rakennuttajien edustajat Marko Sundholm, Kai Puustinen, Mikko Äyräväinen ja Timo Mälkönen.

Lisätiedot
Toimitusjohtaja Ville Hälinen, p. 010 837 3101, ville.halinen@hanakat.fi
Toimialapäällikkö Arvo Ylönen, p. 050 309 3670, arvo.ylonen@lvi-tu.fi
Viestintäasiantuntija Pipsa Hiltunen, p. 0400 287 939, pipsa.hiltunen@lvi-tu.fi