LVI-koulutus 2019 -seminaari 27.-29.9.2018 I Viking Mariella

Ammatillisen koulutuksen reformi astui voimaan vuoden alusta: mikä muuttui? Seminaari tarjoaa viimeisintä tietoa siitä, miten reformi on vaikuttanut koulutusmaailmaan. Tapahtuma luo puitteet oman osaamisen syventämiseen avoimen vuoropuhelun, work shoppien ja verkostoitumisen kautta.

LVI-TU ja Talotekniikan työelämätoimikunta järjestävät yhdessä seminaarin, jossa pureudutaan reformin mukanaan tuomiin muutoksiin ja erityisesti työssäoppimisen sekä näyttöjen laadunvarmistukseen.

  • Seminaarissa käydään läpi työelämätoimikunnan näkemykset laadun muodostumisesta ja sen todentamisesta tulevien valvontakäyntien aikana.
  • Seminaarissa jalostetaan yhdessä osallistujien kanssa alan työelämää edustavien järjestöjen yhteistä laatusuositusta, joka tulee vaikuttamaan vahvasti valvontakäyntien aikana tarkasteltavien tekijöiden valintaan. Nyt niihin on vielä mahdollisuus vaikuttaa ja tilaisuus kannattaakin hyödyntää.

Kohderyhmä

Tapahtuma kokoaa yhteen LVI-alan opettajat ja koulutuspäälliköt. Seminaari soveltuu erinomaisesti myös muille LVI-alan ammatillisen koulutuksen parissa työskenteleville sekä oppilaitosten johdolle.

Ohjelma

Tutustu seminaarin ohjelmaan.

Hinta ja ilmoittautuminen

Seminaarin hinta 310 €/ hlö + alv. Hinta sisältää seminaariohjelman ja siihen merkityt tarjoilut sekä majoituksen 2 hengen A-hyteissä. Lisämaksusta 55 € + alv majoitus yhden hengen A-hytissä.

Ilmoittaudu 23.7.2018 mennessä info@lvi-tu.fi tai: https://goo.gl/forms/VlvDpxOtWx6Wwlwz1
Ilmoittautuminen on sitova.  23.7.2018 jälkeen tapahtuneista peruutuksista veloitetaan
osallistumismaksu kokonaisuudessaan.

Tietosuoja-asetus: Rekisteröidyn informointi.

Lisätietoja

LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU ry
Juha-Ville Mäkinen, p. 045 899 9388, juha-ville.makinen@lvi-tu.fi
Aleksanterinkatu 19, 00100 Helsinki

Tutustu myös LVI-asennus 2019 -seminaariin.

Kuva: Viking Line
Muutokset mahdollisia.