LVI-alan palveleva asiantuntija

LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU ry on LVI-asennusalan toimiala- ja työnantajajärjestö sekä palveleva asiantuntija. Edistämme jäsenyritystemme liiketoimintamahdollisuuksia ja kehitämme talotekniikka-alaa.

Jäsenemme ovat LVI-asennuspalveluiden asiantuntijoita. Heidän rakentamissa ja ylläpitämissä verkostoissa kulkee  jokaiselle suomalaiselle tärkeä lämpö, energia, vesi ja raikas sisäilma.

Jäsenyritystemme yhteenlaskettu liikevaihto on yli 1,6 miljardia euroa ja ne työllistävät 8 600 ammattilaista.

LVI-alan aktiivinen toimija

Työskentelemme LVI-alan toimintamahdollisuuksien parantamiseksi. Meillä on hyvät kontaktit yhteiskunnalliseen päätöksentekoon. Vaikutamme alan lainsäädäntöön sekä elinkeino- ja koulutuspolitiikkaan.

LVI-asennusyritysten edunvalvoja

Valvomme jäsenyritystemme etuja työmarkkinakysymyksissä. Tavoitteemme on, että jäsenyrityksemme saavat sellaiset työehtosopimukset, jotka mahdollistavat niiden menestymisen LVI-asennusmarkkinassa.

Menestys tehdään yhdessä

LVI-TU:lla on jäseniä aina yhden miehen firmoista kansainvälisiin konserneihin. Parannamme jäsenyritystemme edellytyksiä tehdä työtä tuottavasti ja taitavasti. Haluamme, että jäsenemme tunnetaan pätevinä talotekniikan asiantuntijoina ja palveluratkaisijoina.

Pidämme jäsenemme ajan tasalla laki- ja työsuhdeasioissa: se tuo kustannussäästöjä, sillä työsuhdeasioissa erehtyminen on usein kallista.

Huolehdi yrityksesi tulevaisuudesta, ja liity jäseneksi nyt!

LVI-TU on osa Rakennusteollisuus RT:tä ja Elinkeinoelämän keskusliitto EK:ta sekä Talotekniikkaliittoa.