Liiton levyke Arto Pekkalalle

LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU ry huomioi jäsentensä ja yhteistyötahojen tekemän ansiokkaan työn liiton päämäärien ja LVI-asennusalan hyväksi. Syyskokouksessa 12.12.2018 Helsingissä LVI-TU palkitsi liiton levykkeellä Opetushallituksen yli-insinööri Arto Pekkalan tunnustuksena hänen liiton toimintatavoitteiden hyväksi tekemästään pitkäaikaisesta työstä. Pekkala on ensimmäinen liiton levykkeellä palkittu henkilö.

Pekkala on aktiivisesti seurannut LVI-talotekniikkatoimialan ja liiton etua ja toiminut sen perusteella aloitteellisesti alan ammatillisen koulutuksen laadun parantamiseksi. Hänen toimintansa mm. valtakunnallisten tutkinnon perusteiden valmistelutyössä ja useiden tutkintoimikuntien ohjaajana on lisännyt merkittävästi alan koulutuksen työelämävastaavuutta ja eri edunvalvontajärjestöjen keskinäistä yhteistyötä.

Pekkala on työllään edistänyt koko LVI-alan toimintamahdollisuuksia ja hänen työnsä tuloksilla on ollut merkittävää vaikutusta liiton jäsenyritysten toimintaympäristön kehittymisessä.

Liiton ansiomerkki voidaan myöntää henkilölle, joka on pitkäaikaisesti ja erityisen ansiokkaasti toiminut liiton ja LVI-asennuksen päämäärien eteen. LVI-TU:n palkitsemis- ja vaalivaliokunta myönsi seuraavat ansiomerkit:

Kultainen ansiomerkki
toimitusjohtaja Ville Hälinen, LVI-Aitta Oy

Hopeinen ansiomerkki
toimitusjohtaja Heikki Pesu, Are Oy

Pronssinen ansiomerkki
toimitusjohtaja Jussi Kuusela, Amplit Oy
toimitusjohtaja Pekka Pöykkö, Consti Talotekniikka Oy
toimitusjohtaja Mika Nikula, Maskun Talotekniikkatiimi Oy

Arto Pekkala

Pekka Pöykkö, Mika Nikula, Ville Hälinen ja Heikki Pesu

 

 

Lisätiedot

LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU ry
toimitusjohtaja Jari Syrjälä, p. 050 352 5120,
viestintäasiantuntija Pipsa Hiltunen p. 0400 287 939,

Mediatiedote 12.12.2018