LVI-TU:n sidosryhmärekisterin rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterinpitäjä

LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU ry
Aleksanterinkatu 19
00400 Helsinki
Y-tunnus 1738578-7
Vaihde 020 743 5750
info(at)lvi-tu.fi

Rekisterin nimi

LVI-TU:n jäsenrekisteri
LVI-TU:n sidosryhmärekisteri

Rekisteriasiat

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on jäsenpalvelun hoitaminen, sidosryhmäkohtaisen suhteen hoitaminen, jäsenen/ sidosryhmän ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Organisaatio

Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan LVI-TU:n jäsentieto- ja sidosryhmäjärjestelmästä ja uutiskirjetilauksista.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta jäsenten tai sidosryhmien henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

Rekisterin suojauksen periaatteet

A Manuaalinen aineisto
Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina.

B Sähköisesti käsiteltävät tiedot
Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

 

Muutokset mahdollisia.