Mihin talotekniikkaan liittyviin haasteisiin ja kehitystarpeisiin olet törmännyt rakennushankkeissa?

Aalto-yliopisto tekee yhdessä LVI-TU:n, STUL:n ja STEK:n kanssa tutkimusta, jonka tavoitteena on parantaa LVISA-järjestelmien suunnittelua ja toteuttamista osana rakennushankkeita. Osallistu tutkimukseen ja vaikuta rakentamisen kehittämiseen!

Aurinkopanelia ja muuta talotekniikkaa Haltialassa

Aalto-yliopisto hakee monipuolisesti vastaajia rakennushankkeen eri sidosryhmistä: tilaajia, rakennuttajia, suunnittelijoita, urakoitsijoita, työnjohtajia, projekti-insinöörejä, asentajia, valvojia, ylläpitäjiä jne. Voit vapaasti jakaa tätä viestiä organisaatiosi sisällä.

Kyselyn tulosten perusteella tunnistetaan keskeisiä haasteita ja kehityskohteita. Tuloksia käytetään pohjana prosessien ja menetelmien kehittämiselle tutkimuksen seuraavassa vaiheessa.

Kyselyyn vastaaminen kestää noin 15 minuuttia ja henkilötietoja ei kerätä. Siirry kyselyyn.

Hankkeen tutkimussuunnitelma

Tutkimuksen toteuttaa Aalto-yliopiston rakennustekniikan laitos. Vastuullinen tutkija on apulaisprofessori Antti Peltokorpi ja muut tutkijat Krishna Chauhan ja Katarina Varteva. Yhteyshenkilö tutkimukseen liittyen on Antti Peltokorpi, . Kyselyn tuloksia hyödynnetään hankkeen julkisessa loppuraportissa sekä Katarina Vartevan ja Krishna Chauhanin opinnäytetöissä.