Mikenti-Yhtiöt laajenee Tampereelle

Talotekniikkakonserni Mikenti-Yhtiöt Oy on perustanut syyskuun alussa uuden tytäryrityksen, Quattroservices Tampere Oy:n. Sen tavoitteena on olla erityisesti vaativien talotekniikkakohteiden merkittävä toteuttaja Pirkanmaalla. Yritys tekee LVI- ja sähköurakoita myös kvr-toteutuksina.

Quattroservices Tampere Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty 8.9.2014 Petri Kuoppala ja sähköosaston johtajaksi Juha Kairimo. Kuoppalan mukaan kummallakin on vankka talotekniikka-alan urakointikokemus.

– Meillä on aika paljon tietotaitoa, mikä helpottaa teknisesti haastavien kohteiden vetämisessä. Myös alueen rakennusliikkeiden tuntemus on eduksi, hän sanoo.

Quattroservices Tampere Oy toimii Mikenti-Yhtiöiden avainhenkilömallilla.

– Olemme Juhan kanssa vähemmistöosakkaita.  Uskon, että pystymme tuomaan lisää ketteryyttä toimintaamme tämän avainhenkilömallin avulla. Kummallakin on yrittäjä- ja suunnittelutaustaa muutenkin, Kuoppala kertoo.

Mikenti-Yhtiöt Oy osti Quattroservices Oy:n tytäryhtiöineen loppuvuodesta 2013. Konserni työllistää alihankkijat mukaan lukien 490 henkilöä Suomessa ja Venäjällä.