Opas LVI-asentajien työsuhteisiin

Kun työsuhdeasiat hoidetaan hyvin, prosessit sujuvat ja lisäkustannuksilta vältytään. Hyvin asiansa hoitava yritys myös houkuttelee osaavia työntekijöitä.

Joulukuun alussa ilmestyvä Opas LVI-asentajien työsuhteisiin avaa niihin sovellettavia säännöksiä, ja helpottaa käytännön toimintaa.

Oppaan lähtökohtana on LVI-asennusalan työntekijöiden työehtosopimus. Siinä on runsaasti oikeustapauksia ja käytännön esimerkkejä, joilla kuvataan työsuhdeasioissa eteen tulevia tilanteita.

Opas sopii kaikille LVI-asennusliikkeen toimihenkilöille; erityisesti työsuhdeasioista vastaaville ja niitä hoitaville esimiehille, palkanlaskijoille ja asiantuntijoille. Lisäksi kirjassa on hyödyllistä tietoa alan asioita hoitaville asianajo- ja kirjanpitotoimistoille.

Oppaan ovat kirjoittaneet LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU ry:n lakimies Pia kilpeläinen, toimitusjohtaja Jari Syrjälä ja toimialapäällikkö Arvo Ylönen.

Oppaan hinta on 54,45 €/ kpl (sis. alv 10 %). LVI-TU:n jäsenille hinta on 49,00 €/ kpl ( sis. alv 10 %). Hintoihin lisätään toimituskulut.

Lue lisää ja tilaa opas Rakennusmedian sivuilta