Opopäivillä oli mukava kuhina – LVI-ala kiinnosti

LVI-TU oli mukana alan liittojen yhteisen Vetovoima-hankkeen puitteissa Opopäivillä 3.2.2023 Hämeenlinnassa esittelemässä LVI-alan opiskelu-, koulutus- ja uramahdollisuuksia.

Pipsa Hiltunen ja Saara Kerttula

Kolmipäiväisille Opopäiville kokoontui noin 770 opinto-ohjaajaa. Tapahtumassa oli perjantaina 3.2. seminaarien lisäksi oli tarjolla laaja näyttely. Vetovoima-hankkeella oli ständi, jossa LVI-TU:n viestintäpäällikkö Pipsa Hiltunen ja ja Suomen Kylmäliikkeiden liiton järjestöpäällikkö Saara Kerttula kertoivat LVI-alan tarjoamista mahdollisuuksista.

Monipuolinen LVI-ala kiinnosti opinto-ohjaajia, ja moni nuori olikin heille maininnut alan omaa tulevaisuuttaan pohtiessa.

– Ständillämme kävi vierailijoita hyvään tahtiin. Alan mahdollisuudet ja tulevaisuuden näkymät kiinnostivat. Lisäksi saimme arvokasta tietoa siitä, mikä nuoria kiinnostaa ja millaista tietoa he kaipaavat uravalintansa tueksi. Hyödynnämme tätä tuottaessamme materiaalia opojen käyttöön, Pipsa Hiltunen kertoi.

Vetovoima on LVI-alan järjestöjen yhteishanke alan vetovoiman vahvistamiseksi. Tutustu LVI-ALA.fi

Mukava ovat LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TUSuomen LVI-liitto SuLVI Suomen Kylmäliikkeiden liitto VVS Föreningen i FinlandTalotekninen teollisuus ja kauppa Talteka –  Lämmitysenergia YhdistysSuomen LämpöpumppuyhdistysSuunnittelu- ja konsultointiyritykset SKOL