ProLVI-palkinto Mikael Strandellille

ProLVI-palkinto on myönnetty Grundfos Pumput Oy:n toimitusjohtaja Mikael Strandellille Putkipörssi-tilaisuudessa Katajanokan Kasinolla 8.12.2022. Palkinto on talotekniikka-alan järjestön Talotekninen teollisuus ja kauppa Talteka ry:n jakama tunnustus alalla merkittävää työtä tehneelle henkilölle.

”Kaikki LVI-alalla toimivat tuntevat varmasti Mikael ”Micke” Strandellin. Strandell on ollut jo pitkään mukana vaikuttamassa alan myönteiseen kehitykseen ja osoittanut aktiivisuutta yhteisten asioiden ajamisessa”, tilaisuutta isännöinyt Dahl Oy:n Jari Mikkonen luonnehti palkintoperusteita.

”Aktiivisuuden ohella hän on tullut alalla tunnetuksi hyvin positiivisena persoonana”, Mikkonen jatkoi.

Strandell on koulutukseltaan LVI-insinööri ja kauppatieteiden maisteri. Hän on työskennellyt monipuolisesti alan tehtävissä lähes yhtäjaksoisesti vuodesta 1995, ensin Onnisen osto-organisaatiossa, vuodesta 1999 KWH Pipe oy:llä eri tehtävissä, ja vuodesta 2008 Grundfos Pumput oy:n myyntipäällikkönä, jota hän on luotsannut vuodesta 2010 alkaen toimitusjohtajana.

Strandell itse luonnehtii alaa erinomaiseksi uravalinnaksi. Strandellin mukaan LVI-alalla toimii osaavia ammattilaisia, joiden kanssa on antoisa työskennellä. LVI-teknisen alan merkitys energiatehokkaalle asumiselle ja kiinteistöille on viime vuosina entisestään korostunut. Strandell sanookin alalla olevan paljon mahdollisuuksia nuorille, joille hyvien uramahdollisuuksien ohella työ kestävän kehityksen parissa on tärkeää. Omalta uraltaan hän nostaakin merkityksellisimmiksi asioiksi ne kohdat, jolloin on ollut mukana rekrytoimassa vastavalmistuneita alalle, ja saanut seurata heidän motivoitumistaan, kasvamistaan ja kehittymistään LVI-talotekniikan parissa.

ProLVI-mitali myönnetään henkilölle tai yhdistykselle, joka yhteisen käsityksen mukaisesti on aikaa ja vaivaa säästämättä työskennellyt LVI-alan parhaaksi. Mitalin myöntää Talotekninen teollisuus ja kauppa Talteka ry ja sitä on jaettu vuodesta 1985.

Lähde ja lisätietoja Talotekninen teollisuus ja kauppa Talteka

8.12.2022