Putkiremontin vastuunjako taloyhtiössä -opas jäsenhintaan

2020-luvulla putkiremonttitarpeessa on vuosittain jopa 30 000 asuntoa. LVI-asennusyrityksille töitä siis riittää. Olemme laatineet yhdessä Kiinteistöalan Kustannus Oy:n kanssa oppaan remontin sujuvoittamiseksi.

Putkiremontin vastuunjako taloyhtiössä -oppaassa selvitetään kansanomaisesti putkiremontin läpivienti ja osapuolten roolit, tehtävät ja vastuut remontin eri vaiheissa. Kirjoittajina toimivat mm. LVI-TU:n entinen varapuheenjohtaja Timo Nummela ja liiton toimitusjohtaja Jari Syrjälä.

Putkiremontissa on tärkeää saada osapuolet yhteismitallisiksi läpiviennin velvollisuuksista ja vastuista, ettei niistä tarvitse kiistellä. Opas on hyvä antaa taloyhtiön hallitukselle tai vaikkapa kaikille osakkaille putkiremontin käynnistyessä. Kun osapuolten roolit ja vastuut ovat selvillä, voidaan remontissa keskittyä laadun tuottamiseen syyllisten etsinnän ja toisten syyttelyn sijaan.

Olemme neuvotelleet jäsenillemme 40 %:n alennuksen eli kirjasen jäsenhinta on 10,64 euroa + alv 10 %. Oppaan kirjakauppahinta on 19,50 euroa + alv.

Lisätilaukset ja tiedustelut

, p. 044 019 9721.

Tilauslomake
Kiinteistöalan Kustannus