Rakennusteollisuus RT kysely koronakriisin vaikutuksista

Rakennusteollisuus RT tiedustelee nyt viidennen kerran koronaviruksen aiheuttaman kriisiin vaikutuksia edustamasi yrityksen toimintaan ja taloudelliseen tilanteeseen. RT kartoittaa kyselyllä kaikkien rakennusalan toimialojen tuotannon esteitä sekä keskeisiä uhkakuvia mm. tuotannon jatkumiseen liittyen.

Edelliseen kyselyyn RT sai lähes 400 vastausta laajasti eri toimialoilta ja yrityskokoluokista ympäri Suomea, mistä suuri kiitos kaikille vastanneille! Olemme käyttäneet tuloksia hyväksi tilannekuvan luomisessa ja vaikuttamisessa.

Tuloksellinen yhteistyö valtion ja viranomaisten kanssa edellyttää tässä tilanteessa, että RT:n esitykset pohjautuvat ajantasaiseen, analysoituun tietoon. Normaalit talous- ja tilastotiedot eivät riitä näissä poikkeusoloissa.

Vastaaminen tähän kyselyn antaa kriittisiä tietoja toimialan tilannekuvan muodostamiseksi ja vaikuttamistyötämme varten. RT hyödyntää tuloksia sekä RT:n ja toimialojen johdon vaikuttamistyössä että RT:n ja toimialojen hallitusten päätöksenteossa.

Kysely koostuu rasti ruutuun -kysymyksistä, joihin vastaaminen vie vain muutaman minuutin.
Vastaaminen tapahtuu anonyymisti ja käsittelemme vastaukset luottamuksellisesti.

Toimialakohtaiset tulokset on saatavissa kyselyn valmistuttua omalta liitolta.

Vastausaikaa on tiistaihin 25.2. kello 1600 asti. Vastaa kyselyyn täältä.

Kiitos osallistumisesta yhteiseen asiaan!

Aleksi Randell