RT mukana SuomiAreenassa

Rakennusteollisuus RT on heinäkuussa mukana Porin SuomiAreenassa. Keskiviikkona 16.7. RT nostaa keskusteluun asumisen hinnan otsikolla Oma koti kullan kallis, miksi?

Asuminen ja ympäristö ovat tänä vuonna koko SuomiAreena-tapahtuman kattoteemana.

”Oma koti kullan kallis, miksi?” -paneelikeskustelussa puidaan asuntojen ja vuokrien hintatasoa, syitä hintojen nousuun ja keinoja hintojen hillitsemiseksi. Ääneen pääsevät niin asuntojen tarvitsijat, asumisesta ja rakentamisen sääntelystä vastaava ministeri, asuntorahoittaja kuin asuntojen rakentajatkin.

Keskustelijoina ovat kulttuuri- ja asuntoministeri Pia Viitanen, Vasemmistonuorten puheenjohtaja Li Andersson, Suomen Hypoteekkiyhdistyksen toimitusjohtaja Ari Pauna, YIT:n kaupunkikehityksestä vastaava johtaja Juha Kostiainen ja Design-Talon toimitusjohtaja Saku Sipola. Juontajana toimii kokenut politiikan toimittaja, johtava asiantuntija Heli Suominen Milttonista.

Keskustelu pidetään keskiviikkona 16.7. kello 15.45–17.00 Porissa SuomiAreena-pihalla, Antinkatu 2. Porin keskustassa sijaitseva SuomiAreena-piha on katettu tila, johon mahtuu yleisöä noin 250 henkilöä. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Rakennusteollisuus nostaa kahvin ja kissan pöydälle!

Torstaina 17.7. kello 14.00–15.30 Rakennusteollisuus RT kutsuu SuomiAreena-kävijät Raksakahveille Porin Raatihuoneenpuistoon. Kahveilla voi jutella rakennusalan edustajien kanssa alaa koskevista, mieltä askarruttavista kysymyksistä. Sana on vapaa!

Ennätyksellisen laaja ja monipuolinen SuomiAreena

SuomiAreena on kahdeksanpäiväinen yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma, joka järjestetään Pori Jazzien yhteydessä Porissa 12.–19.7.2014. Yhdeksättä kertaa toteutettavan tapahtuman pääteemana on tänä vuonna asuminen ja ympäristö. Pelkästään tämän teeman alla käydään yli 40 keskustelua, joissa puhutaan muun muassa siitä kuka saa asua ja missä, mitä on onnellisuus asumisessa ja mistä tulevaisuuden koti on tehty.

SuomiAreenan pääjärjestäjinä ovat MTV ja Porin kaupunki, järjestäjätahoja on kaikkiaan pitkälti toistasataa. Kaikkiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Lisätietoja tapahtumasta ja ohjelman kokonaisuudessaan löydät SuomiAreenan nettisivuilta.