LVi-Päivät 2017 – Tankki täyteen Tampereella

Yritykset viritetään huippukuntoon ja henkilökunta huolletaan jo seitsemänsillä LVI-Päivillä Tampereella 26.-27. lokakuuta. Tämän vuotiset LVI-Päivät antavat vastauksia siihen, mihin LVI-ala on menossa, mitä muutoksia yhteiskunnassa ja lainsäädännössä tapahtuu ja mitä uutta tietoa ja osaamista muutosten tekijöiden tulee omaksua.

Yksi päivien kokonaisuuksista on digitalisaatio, niin pahassa kuin hyvässä. Keskusrikospoliisi kertoo esimerkein, miten helppoa yrityksen varastaminen on. Hyviä esimerkkejä kuullaan digitaalisen teknologian hyödyntämisestä asiakkaita palvelevaksi toiminnaksi. Ajankohtainen osuvuus menee nappiin, kun Rakennusliiton ja Rakennusteollisuuden tes- miehet ennakoivat syksyn ja talven työmarkkinaratkaisuja. Ja pidot sen kuin paranevat, kun Lauri Uotila tankkaa kaiken maailman suhdanteet, ehkä viimeistä kertaa LVI-alalle.

Tiukan asian lisäksi on luvassa viihtyisää yhdessäoloa ja uusinta tuotetietoa näyttelyalueella. Hyvän ruuan ohella illalla on tarjolla sähäkkä tanssiesitys.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset lvi-paivat.fi