Talotekniikka rakentamisen ja kiinteistönpidon kärkeen

Talotekniset ratkaisut vaikuttavat rakennuksen ympäristöystävällisyyteen, terveellisyyteen, toimivuuteen ja turvallisuuteen sekä ylläpitokustannuksiin muita rakennusteknisiä ratkaisuja enemmän.

LVI on osa talotekniikkaa. Talotekniikka on keskeisessä asemassa rakennuksen sisäolosuhteiden ja tarpeenmukaisen käytön kannalta, ja se tulee ottaa mukaan heti hankesuunnittelun starttivaiheessa. Kiristyvät energiatehokkuusvaatimukset korostavat taloteknisen suunnittelun sekä järjestelmien valinnan, asennuksen ja kunnossapidon merkitystä.

Rakennusten elinkaaressa ja elinkaarikustannuksissa talotekniikan osuus on ratkaiseva. Siksi rakentamiselle pitäisi valita oma pääurakoitsija ja talotekniikalle oma. Seuraava vaihe kehityksessä on, että ensin valitaan tekninen toimija ja sen jälkeen rakennusurakoitsija.

Talotekniikka numeroina -infograafi

Ammattilainen asialle

Ammattitaitoinen LVI-asennusyritys löytää juuri oikean taloteknisen ratkaisun asiakkaalle. Olipa kyse isommasta LVI-urakasta tai pienemmästä huoltokeikasta, kannattaa aina valita luotettava ja osaava LVI-yritys.

Tutustu jäsenyrityksiimme