LVI-Päivät – Asiantuntijat

LVI-Päivien esiintyjät ovat alansa huippuasiantuntijoita.

  

Sampsa Hakulinen I Fennia
11.00 I Kun sattuu ja tapahtuu – kuka korvaa?

Riskipäällikkö Sampsa Hakulisen mielestä vakuutusyhtiössä työskennellessä on oikeutetussa asemassa päästessä tutustumaan yritysten toimintaan koko kirjossaan. Hakulinen näkee ja kuulee miten yrityskenttä elää; mihin toiminta ja toimintaympäristö ovat muuttumassa. Riskienhallinnan teemoista hänelle on matkan varrella tullut tutuiksi turvallisuuteen, toiminnan jatkuvuuteen ja taloudellisiin riskeihin liittyvät kokonaisuudet. Hakulinen huolehtii siitä, että riskienhallinta oikein ymmärrettynä ja toteutettuna palvelee asiakaskumppanin toimintaa ja tuottaa osaltaan parempaa laatua.

 

Henri Juva I Kaskeajat
14.05 I LVI-asennus – rakentamisen hukkaputki vai setelipaino?

Alan toisinajattelija ja –tekijä Henri Juva on toiminut yrittäjänä ja johtotehtävissä LVI-alalla vuodesta 1981 lähtien. Juva on talotekniikkakonserni Quattro Mikenti Group Oy:n hallituksen jäsen ja suurin henkilöomistaja, sekä kehitys- ja sijoitusyhtiö Kaskeajat Oy:n toimitusjohtaja ja osakas.

 

Jukka Kero I Kiinteistöliitto
10.30 I Asiakaskokemuksia ja –odotuksia taloyhtiöissä

Pääekonomisti Jukka Kero vetää Kiinteistöliiton Tutkimus- ja kehitysyksikköä, joka valvoo ja kehittää etulinjassa taloyhtiöiden kiinteistönpidon työkaluja ja reunaehtoja erityisesti teknisten ja taloudellisten näkökulmien puolelta. Kiinteistöliiton tutkimuksen ja kehityksen työhön kuuluvat jäsenneuvonnan ja koulutuksen lisäksi selvitystoiminta, edunvalvonta, kiinteistö- ja rakennusalan yhteistyö, viestintä ja monipuoliset kehityshankkeet.

 

Sami Pakarinen I Elinkeinoelämän keskusliitto EK
11.30 I Floppi vai hallittu droppi – romahtiko rakentaminen?

Sami Pakarinen toimii nykyisin Elinkeinoelämän keskusliitto EK:ssa johtavana ekonomistina. Tätä ennen hän toimi pääekonomistina Rakennusteollisuus RT:ssä.

 

Heikki Pesu I Are
9.30 I LVI-Päivien avaus

DI Heikki Pesu, 51, on toiminut Are-korsernin toimitusjohtajana vuodesta 2011 alkaen. Hän siirtyi tehtäväänsä Lemminkäinen Talotekniikka Oy:n aluejohtajan tehtävästä. LVI-TU:n hallituksessa Pesu on toiminut vuodesta 2011 lähtien, ja varapuheenjohtajana vuodesta 2015 lähtien.

 

Katso ohjelma 
Palaa LVI-Päivät -etusivulle.