Tutustu LVI-Päivien huippuesiintyjiin.

Esiintyjätietoja täydennetään parhaillaan.

Miimu Airaksinen

Toimitusjohtaja Miimu Airaksinen, RIL/ Vice President, VTT 1.9. alkaen
9.35 Rakennetun ympäristön tila nyt ja tulevaisuudessa

TkT Miimu Airaksinen toimii VTT:llä Vice President:na, jossa hänen innovaatio alueensa fokusoituu älykkääseen energiaan ja rakennettuun ympäristöön. Lisäksi Airaksinen on EU:n Mission Assembly ilmastoneutraalit ja älykkäät kaupungit jäsen. Airaksinen on CIB International Council for Research and Innovation in Building and Constructio:n Smart City työryhmän vetäjä, sekä ollut Policy adviserina YK Habitatissa.

 

Johtava ekonomisti Sami Pakarinen, Elinkeinoelämän keskusliitto
11.40 Ojasta ylös vai syvemmälle allikkoon? – Kiinteistö- ja rakennusalan suhdannetilanne

Sami Pakarinen toimii johtajana Elinkeinoelämän keskusliitto EK:ssa. Hän seuraa suurella mielenkiinnolla talouden kehitystä ja LVI-Päiville Pakarinen kertoo  viimeisimmät kuulumiset meiltä ja maailmalta.

 

Toimitusjohtaja Juha Salmi, Image Builder

Toimitusjohtaja Juja Salmi, Image Builder
Juontaja

Juha Salmella on vuosikymmenien kokemus kiinteistö- ja rakennusalan viestintäosaajana sekä yrittäjänä että alan johtavien medioiden palveluksessa. Hän on toiminut journalistina ja sisälläntuottajana, johtanut lukuisia monikanavaisia viestintäprojekteja sekä tuottanut yli 500 asumiseen, rakentamiseen ja liikkumiseen liittyvää tv-ohjelmaa. Keskeisenä osaamisalueena on tutkimus- ja kehitystoiminnan tulosten maastouttamista tukeva viestintä. Koulutukseltaan Salmi on valtiotieteiden maisteri.

Talotekniikan Industry Professor Piia Sormunen, Tampereen yliopisto

Industry Professor Piia Sormunen, Tampereen yliopisto
11.20 Miten varmistamme osaamisen talotekniikka-alalla?

TkT DI Piia Sormunen toimii talotekniikan Industry Professorina Tampereen yliopistossa rakennustekniikan osastolla sekä kehitysjohtajana rakentamisen ja kiinteistökehityksen palveluissa Granlund Oy:ssä. Sormusen tausta on Lean rakentamisessa ja rakennetun ympäristön energiatehokkuudessa. Yli 25-vuotisen uran aikana Piia on työskennellyt asiantuntija- ja johtotehtävissä niin konsultointitoimialalla että yliopistomaailmassa.

Takaisin LVI-Päivien etusivulle.
Tutustu LVI-Päivien ohjelmaan.

Kuvat:
Aalto-yliopisto
Elinkeinoelämän keskusliitto
Kiinteistöliitto/Rousi Visions
Rakennusteollisuus RT
Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL