Trio on vuoden LVI-urakoitsija

Vuoden 2017 LVI-urakoitsijaksi on valittu LVI-Trio Oy. Valinta julkistettiin LVI-Päivillä Tampereella 26.10.2017.

Trio on arvostettu lvi-alan toimija asiakkaidensa ja muiden sidosryhmiensä keskuudessa. Se on luonut toiminnallaan positiivista mielikuvaa koko talotekniikka-alasta. Raati arvosti LVI-Trion toiminnassa erityisesti kolmea osa-aluetta: henkilöstöön panostamista, asiakaslähtöistä toimintaa sekä toiminnan jatkuvuuden varmistamista.

Vuonna 2016 Triossa tehtiin suuri päätös asettaa rima korkealle. – Päätimme, että olemme oman alamme halutuin toimija Suomessa vuonna 2020. Tämän tavoitteen toteuttamiseksi loimme uuden mission, johon koko henkilöstömme on sitoutunut, Trion toimitusjohtaja Martti Saarnio kertoo. Trion uusi missio on tehdä onnellisen ihmisen koti – niin asiakkaille, työntekijöille kuin asukkaillekin.

– Sisäisesti missiomme näkyy meillä erittäin motivoituneena henkilöstönä. Panostamme vahvasti osaamisen kehittämiseen sekä hyvään tekemisen ja palvelun kulttuuriin. Avainhenkilöt nostamme usein talon sisältä, jotta nuoret osaajamme saavat mahdollisuuden edetä työssään ja kehittyä osaajina. Samalla varmistamme liiketoimintamme jatkuvuuden valitun strategian mukaisesti, toimitusjohtaja Saarnio sanoo.

Asiakkaille ja asukkaille onnellisen ihmisen koti näkyy hyvällä ammattitaidolla ja asenteella tehtynä työnä sekä aitona asiakkaista välittämisenä. – Toimintamme tavoitteena on onnellinen asiakaskokemus: asiakas ja asukas saa meiltä onnistuneen remontin, iloisen mielen ja toimivan kodin, jossa on helppo olla onnellinen, Martti Saarnio jatkaa.

Trio tunnetaan ammattimaisena ja palvelevana talotekniikan ja korjausrakentamisen erikoisliikkeenä. Markku Kauhanen perusti LVI-Trion vuonna 1986. Hän siirtyi hallituksen puheenjohtajaksi vuosi sitten, jolloin Martti Saarnio nousi yrityksen sisältä toimitusjohtajaksi. Vantaalla toimipistettä pitävän yrityksen toiminta painottuu Uudellemaalle. Trio Yhtiöiden liikevaihto vuonna 2016 oli 17,7 miljoonaa euroa ja se työllistää 120 henkilöä.

Katso Vuoden LVI-urakoitsijan tunnelmia videolta.

Vuoden LVI-urakoitsijan valitsivat teollisuuden, tukkukaupan, ja suunnittelun edustajat Marko Sundholm, Kai Puustinen ja Matti Kiiskinen.

Lisätiedot      

Toimitusjohtaja Martti Saarnio, p. 0400 617 913, 
Toimialapäällikkö Arvo Ylönen, p. 050 309 3670, 

Mediatiedote 26.10.2017