Työsuhde- ja urakkahinnoittelukoulutukset

Syksyn koulutuksissa päivität tietosi LVI-toimialan työehtosopimuksen mukaisen urakkahinnoittelun perusteista sekä työsuhde­asioista. Koulutukset järjestetään 8.11. Helsingissä.

Työsuhdekoulutus

Työsuhdemokat maksavat – ja paljon. Koulutus päivittää tietosi LVI-toimialan työsuhdeasioista. Vahvistat tietämystäsi mm. matkakorvauksista ja henkilöstön lomauttamisesta. Saat pakkiisi käytän-nön työkaluja ongelmatilanteiden käsittelyyn. Kouluttautuminen näkyy yrityksessäsi pienentyneinä työsuhdevirheistä aiheutuvina kustannuksina.

Koulutus on tarkoitettu esimies-, talous- ja hallintotehtävissä toimiville henkilöille. Se sopii myös mainiosti osaksi uusien toimihenkilöiden perehdytystä.

Lue lisää.

Urakkahinnoittelukoulutus

Koulutus päivittää tietosi LVI-toimialan työehtosopimuksen mukaisen urakkahinnoittelun perusteista ja asennuksen työkustannusten muodostumisesta. Saat vinkkejä mm. urakan mittaamiseen ja urakasta asentajien kanssa sopimiseen.

Koulutus on tarkoitettu tarjouslaskijoille, projektien toteutushenkilöstölle sekä palkanlaskijoille. Se sopii myös mainiosti osaksi uusien toimihenkilöiden perehdytystä.

Lue lisää.