Vuoden Putkiremontti -voittaja kuuntelee osakkaita

Vuoden 2015 Putkiremontti -kilpailun voitti helsinkiläinen As Oy Naapurintie 6, 8, 10:n toteuttama putkiremontti. Kilpailu oli tasainen ja korkealaatuinen. Parhaiden putkiremonttien onnistumiseen auttoi huolellinen paneutuminen, asiantuntijoiden kiinnittäminen mukaan jo alussa ja kiirehtimätön eteneminen.

Voittaneessa putkiremontissa tuomariston huomion kiinnitti erityisesti taloyhtiön osakkaiden mukaan ottaminen heti hankkeen alussa, kaikkien projektin vaiheiden läpikäynti tarkasti ja eri vaihtoehtojen karsiminen ylimääräisissä yhtiökokouksissa pudotusäänestyksillä. Osakkaiden tahto talonsa korjaamisesta ja korjaustavasta toteutui tehokkaasti järjestämällä useita sekä talo- että porraskohtaisia asukasiltoja, joissa suunnitelmista keskusteltiin ennen urakkaa.

Putkiremontin yhteydessä kokeiltiin ennakkoluulottomasti yhteistyötä paitsi lainoittajapankin myös aivan ulkopuolisten tahojen, kuten Helsingin Diakonissalaitoksen tai väliaikaismajoitusta järjestävän yrityksen kanssa.

Voittaneessa kohteessa pääurakoitsijana toimi Emator Oy ja putkiurakoitsijana MJ-Putki Oy. Pohja- ja sadevesiviemärien sukituksen hoiti NewLiner Oy ja illmanvaihtourakoinnin HM-Action Oy. Sähköurakoitsijana toimi Vantaan Sähkö-Jope Oy ja valmiselementit toimitti Silotek Oy.

Kilpailussa toiseksi sijoittui As Oy Porthaninkatu 13 ja erityismaininnan sai As Oy Säästövanha.

Vuoden Putkiremontti -kilpailun järjestää Kiinteistöalan hallitusammattilaiset AKHA ry yhdessä Suomen LVI-Liitto SuLVI ry:n, LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU ry:n, Rakennusteollisuus RT ry:n, Suunnittelu- ja konsultointiyritykset SKOL ry:n ja Isännöintiliiton Kotitalo-lehden kanssa. Korjausrakentaminen-tapahtuma on kilpailun yhteistyökumppani.

Lisätietoa AKHAn sivuilta