Skip to Content

Mikä on erityisasiantuntijamme suosikkirypäle?

LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU on kuuden asiantuntijan ketterä organisaatio: tutustu henkilökuntaamme!

 

 

Tietysti se tai ne, joita erityisasiantuntija Juha-Ville Mäkisen lasista kulloinkin löytyy. Juha-Villen kiinnostus kohdistuu erityisesti italialaisiin viineihin. Niissä ja niihin sopivissa ruoissa riittää tutkittavaa ihan harrastukseksi asti.

Työssään LVI-TU:ssa Juha-Ville vastaa toimialaan ja työvoiman saamiseen liittyvistä asioista – mm. LVI-Työelämäkumppanitoiminnasta –, sekä neuvoo jäseniämme tes- ja urakkahinnoitteluasioissa.

Juha-Ville Mäkinen p. 045 899 9388, juha-ville.makinen@lvi-tu.fi

Pipsa Hiltunen

Viestintäpäällikkömme Pipsa Hiltunen juuttui melkoiseen sunnuntairuuhkaan M1-moottoritiellä matkalla Dubliniin, jossa oli alkamassa peli Irlannin Hurling-mestaruudesta. Moottoritien valotaulutkin hehkuttivat pelipäivää.

Työssään LVI-TU:ssa Pipsa vastaa jäsen- ja sidosryhmäviestinnästä, verkkoviestinnästä sekä liiton sosiaalisen median kanavista. Pipsan vastuulla on myös liittomme viestinnän kehittäminen ja strateginen suunnittelu.

Pipsa Hiltunen p. 0400 287 939, pipsa.hiltunen@lvi-tu.fi

Kimmo Nurmela

Tänä kesänä viehekalastus toi asiantuntija Kimmo Nurmelalle vain kokemusta. Kesän saaliit hän hommasi isänsä verkoilla Lohjanjärvestä.

Työssään LVI-TU:ssa Kimmo neuvoo jäseniä tes- ja urakkahinnoitteluasioissa, vastaa työntekijöiden työehtosopimuksesta sekä siihen liittyvistä työehtosopimusneuvotteluista. Kimmo vastaa myös työturvallisuus- ja työhyvinvointiasioista.

Kimmo Nurmela p. 040 300 5525, kimmo.nurmela@lvi-tu.fi

Pauliina Loisa

Lakimiehemme Pauliina Loisa on aina pitänyt pallolajeista, mutta lentopallo vei sydämen jo 35 vuotta sitten. Vahva kilpailuvietti vie Pauliinaa edelleen kilpakentille Kivenlahden Kirin aluesarjajoukkueessa.

Työssään LVI-TU:ssa Pauliina vastaa  toimihenkilöiden työehtosopimuksesta, siihen liittyvistä työehtosopimusneuvotteluista ja palkkatilastoista, sekä neuvoo jäseniämme tes- ja lakiasioissa.

Pauliina Loisa p. 0400 351 378, pauliina.loisa@lvi-tu.fi

Seuraavaksi esittäytyvät

Johanna Ström 5.12. – Mika Hokkanen 12.12.

Mitä teemme?

Edunvalvontatyömme keskiössä on jäsentemme etujen valvominen työmarkkina- ja elinkeinopoliittisissa asioissa. Toimivat työmarkkinat ja työehtosopimukset sekä alan hyvät toimintaedellytykset luovat vankan pohjan jäsenyritystemme toiminnalle.

Lue lisää
Back to Top