Skip to Content

Talotekniikka

Talotekniikka on nopeasti kehittyvä ala, jonka osuus vihreän siirtymän edellyttämissä toiminnallisuuksissa on voimakkaassa kasvussa.  Taloteknisen urakoinnin aseman parantaminen onkin yksi liittomme elinkeinopoliittisen edunvalvonnan kärkiteemoista. Teemme vaikutustyötä yhdessä mm. Talotekniikkaliiton kanssa.

 

Päättäjävaikuttaminen

Talotekniikkaliiton kansanedustajatapaamisissa tuomme esille mm. seuraavia asioita:

  • Energiamuutostuen jatkaminen ja laajentaminen taloteknisten järjestelmien uudistamiseen, latausjärjestelmien rakentamiseen ja taloautomaatioon.
  • Kotitalousvähennyksen laajentaminen koskemaan kaikkia asumismuotoja esim. vastikeperusteisen jyvityksen kautta.
  • Tutkintojen laatua ja säännösten mukaisuutta valvovan virallisen toimielimen perustaminen.
  • Käytännön opetusta on lisättävä oppilaitoksessa, kaikille oppilaille ei löydy yrityksistä tarpeeksi laajaa oppimismahdollisuutta.

Talotekniikka 2023

Olemme Talotekniikkaliiton kautta mukana Talotekniikka 2030 -hankkeen ohjausryhmässä. Hankkeena tehtävänä on kehittää talotekniikka-alalle visio vuoteen 2030. Sen avulla edistetään talotekniikan toimijoiden roolin laajennusta sekä rakentamisessa että kiinteistöjohtamisessa, ja saadaan aikaan kehitysloikka tuottavuudessa ja vastuullisuudessa.

Tutustu hankkeeseen

Talotekniikka Next

Olemme Talotekniikkaliiton kautta mukana pääyhteistyökumppanina Talotekniikka Next 2023 -tapahtumassa. Tänä vuonna tapahtuma keskittyy talotekniikan vaikuttavuuteen. Energiatehokkuus ja ympäristövastuullisuus ovat molemmat asioita, joihin talotekniikalla on valtava vaikutus.

Lue lisää tapahtumasta

Lisätietoja

Mika Hokkanen Toimitusjohtaja +358 50 448 1411 mika.hokkanen@lvi-tu.fi
Back to Top