Skip to Content

LVI-asennus

LVI on osa talotekniikkaa, joka on yhteisnimitys kiinteistön ja siihen liittyvien tilojen teknisten palveluiden, järjestelmien ja laitteiden kokonaisuudelle. Oikea sisälämpötila, puhdas sisäilma ja sopivanlainen suihkuvesi ovat kaikki LVI-asennustoimialan ansiota.

 

Käytä osaavaa ja luotettavaa LVI-urakoitsijaa

LVI-asennuspalveluiden ammattilaisilta saa apua niin pieniin korjaustarpeisiin kuin isoihin uudis- ja korjausrakentamishankkeisiin sekä taloyhtiön huoltotoimiin.

Lue lisää

Putkiremontti

Vesi- ja viemärijohdot tulee uusia noin 50 vuoden iässä. Remonttitarpeeseen vaikuttavat putkien kunnon lisäksi pesutilojen kunto sekä mahdolliset lisääntyneet tukokset ja vuodot. Remontoidun kiinteistön elinkaari pitenee, asuntojen ja koko kiinteistön arvo kasvaa, samoin asumismukavuus.

Lue lisää putkiremontista

Tekniset säännökset

Olemme koonneet linkkilistan LVI-alaan liittyvistä asetuksista ja määräyksistä. Listassa mm. ympäristöministeriön sekä sosiaali- ja terveysministeriön asetuksia, Talotekniikka-infon oppaita sekä Rakennusvalvontojen ohjeita. Osiosta löytyy myös Onnistunut puristusliitos -infograafi.

Tutustu tarkemmin

Kestävä kehitys

LVI- ja talotekniset ratkaisut vaikuttavat rakennuksen ympäristöystävällisyyteen, terveellisyyteen, toimivuuteen ja turvallisuuteen sekä ylläpitokustannuksiin muita rakennusteknisiä ratkaisuja enemmän. Talotekniikalla siis merkittävä rooli kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamisessa.

Lue lisää

Asuminen

Kun talotekniikka toimii, niin koti on raikas, sisälämpötila miellyttävä ja putkisto ketterä. Asumisen mukavuutta lisäävät älykkäät asumisratkaisut kuten esimerkiksi ohjelmoitu valaistus, lukitus, automatiikka sekä pesukoneen vuotoilmoitus.

Lue lisää
Back to Top