Skip to Content

Talotekniikkaliitto tapasi valtiovarainministeri Riikka Purran erityisavustajan Niko Ohvon

Talotekniikkaliiton ja LVI-TU:n toimitusjohtaja Mika Hokkanen ja Talotekniikkaliiton yhteiskuntasuhdepäällikkö Simon Elo tapasivat 13.2.2024 valtiovarainministeri Riikka Purran (ps) erityisavustajan Niko Ohvon. Tapaamisessa keskusteltiin erityisesti rakennusalan vaikeasta tilanteesta, kotitalousvähennyksen laajentamisesta taloyhtiöille ja asuinrakennusten energia-avustuksista, jotka päättyivät ainakin toistaiseksi viime vuoden lopussa.

Pääministeri Petteri Orpo (kok) on julkisuudessa puhunut kasvupaketista, josta hallitus voisi päättää tämän kevään kehysriihessä huhtikuussa. Talotekniikkaliitto toi valtiovarainministerin erityisavustaja Ohvolle viestin, että rakennus- ja talotekniikka-alan uuden nousun vauhdittamisen on oltava osa hallituksen kaavailemaa kasvupakettia. Kasvupakettia laatiessa on myös syytä ottaa huomioon tulevan EU:n rakennusten energiatehokkuusdirektiivin asettamat vaatimukset ja tavoitteet.

 

Talotekniikkaliitto on LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU ry:n ja Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n yhteisjärjestö, jonka tärkeimpänä tehtävänä on edistää taloteknisten toimijoiden elinkeinopoliittista edunvalvontaa.

 

 

Miten valvomme talotekniikka-alan etuja?

Taloteknisen urakoinnin aseman parantaminen on yksi liittomme elinkeinopoliittisen edunvalvonnan kärkiteemoista. Teemme vaikutustyötä yhdessä mm. Talotekniikkaliiton kanssa.

Lue lisää edunvalvontatyöstämme

Lisätietoja

Mika Hokkanen Toimitusjohtaja +358 50 448 1411 mika.hokkanen@lvi-tu.fi
Simon Elo Yhteiskuntasuhdepäällikkö, Talotekniikkaliitto +358 50 462 7558 simon.elo@talotekniikkaliitto.fi
Back to Top