Ajankohtaista

Pro LVI -mitali Henri Juvalle

13.12.2018 | Uutiset

Pro LVI-palkinto myönnettiin tänä vuonna nelisenkymmentä vuotta LVI-alalla vaikuttaneelle Henri Juvalle. Juva toimii tällä hetkellä osin omistamansa Quattro Mikenti Groupin hallituksen jäsenenä sekä Kaskeajat Oy:n toimitusjohtajana.

Lue lisää

LVI-TU sai uuden puheenjohtajiston

13.12.2018 | Uutiset

LVI-TU:n sääntömääräisessä syyskokouksessä Helsingissä 12.12.2018 hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Heikki Pesu, Are Oy ja varapuheenjohtajaksi Mika Nikula, Maskun Talotekniikkatiimi Oy.

Lue lisää

Puhutaan putkiremontista

10.12.2018 | Blogi

Useimmiten putkiremontti ei aiheuta ilonkiljahduksia taloyhtiössä. Mutta hyvällä projektinhallinnalla ja asukasviestinnällä remontti voidaan saada maaliin miellyttävästi. Miksei viestintää sitten hyödynnetä riittävästi?

Lue lisää

Kaamoksessa sisällä on kiva olla, vai onko?

03.12.2018 | Blogi

Pimeänä vuodenaikana vietämme erityisen paljon aikaa sisätiloissa. Siksi kannattaa huolehtia siitä, että olosuhteet huonetiloissa ovat miellyttävät. Uusissa rakennuksissa tilanne on parempi, mutta vanhemmissa taloissa talotekniikka kannattaa päivittää ajan tasalle.

Lue lisää

Tunnelmia Talotekniikka-Treffeiltä

11.10.2018 | Tapahtumat, Uutiset

Talotekniikka-Treffit järjestettiin Finnbuild-messujen yhteydessä torstaina 11.10. Reilut 130 alan ammattilaista nautti kanssamme aamiaista, kuunteli asiantuntijaesityksiä sekä tapasi vanhoja tuttuja ja solmia uusia kontakteja. Treffit osoittivat, että talotekniikassa on nyt hyvä pöhinä!

Lue lisää