Ajankohtaista

VastaMäkinen: Tulevaisuuden tekijät liikkeellä

04.2.2019 | Blogi

Ammatillisen koulutuksen yhteishaku on jälleen alkamassa. Talouden vilkastuttua ja työvoimapulan kurimuksessa moni toimiala on kiinnostunut saamaan nuoria oman alansa opintoihin. Mikä heidät saisi valitsemaan LVI-asennusalan ja sitoutumaan siihen? Yhteishaun alla eri toimialajärjestöt pohtivat, miten markkinoida oman alan opiskelupaikkoja peruskoulua päättäville nuorille. Erilaisia kampanjoita on käynnissä ja materiaalia on netti pullollaan. Hyvä niin, mutta unohtuuko tämän kilpalaulannan aikana se, mikä todella ratkaisee sitoutuneen työvoiman saamisen tulevaisuudessa?

Lue lisää

Puheenjohtajan tervehdys

19.12.2018 | Blogi

Kiitän lämpimästi luottamuksesta; otan LVI-TU:n hallituksen puheenjohtajan tehtävät vastaan ilolla. Ensimmäiseksi haluan kiittää edeltäjääni Ville Hälistä sekä liiton hallitusta ansiokkaasta työskentelystä liiton, jäsenyritysten ja koko toimialan eteen. Astun isoihin saappaisiin.

Lue lisää

LVI-koulutus 2020 -seminaari

25.1.2019 | Tapahtumat

Seminaari kokoaa LVI- ja talotekniikka-alan opettajat, koulutuspäälliköt sekä yritysten edustajat saman katon alle kuulemaan päivän polttavista aiheista sekä tuulettamaan ajatuksia. Osallistujat syventävät omaa osaamistaan avoimen vuoropuhelun, infoklinikoiden ja verkostoitumisen kautta.

Lue lisää