Ajankohtaista

Sähköurakoitsijoiden tulostaso edelleen hyvä

16.8.2018 | Uutiset

Sähkö- ja teleurakoitsijoiden liikevaihdot olivat viimeksi päättyneellä tilikaudella selvässä kasvussa. Yritysten taloudellinen asema on edelleen vahva ja pääosalla yrityksistä on myös kannattavuus kohentunut vuoden takaisiin tuloksiin verrattuna. Kannattavuuden kehityksessä on yritysten välillä kuitenkin huomattavaa hajontaa, ilmenee Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL:n toteuttamasta kannattavuustutkimuksesta.

Lue lisää

Rekrymarkkinat – kenen imago on vetävin?

14.8.2018 | Blogi

Hyvä työnantajaimago on onnistuneen rekrytoinnin kulmakiviä. Niin uraansa aloittavat kuin alan konkaritkin haluavat työskennellä yrityksessä, joka arvostaa henkilöstöään, tärkeintä resurssiaan. Mikäli työnantajaimago tökkii, potentiaaliset työntekijät siirtävät ripeästi osaamisensa kilpailijalle.

Lue lisää

Syrjällään: Kesä kaiken muuttaa

19.6.2018 | Blogi

Rakentaminen on ollut vilkasta vuoden alkupuolella, ja RT:n asuntotuotantokyselyn mukaan kerrostalotuotannon poikkeuksellisen korkea taso säilyy loppuvuodenkin. LVI-urakoitsijoiden keväisen suhdannekyselyn mukaan tarjouspyyntöjä on paljon liikkeellä, mutta tilauksia ei enää virtaa sisälle aiemmalla sykkeellä. Urakoitsijat ennustavat vauhdin hidastumista syksyä kohden.

Lue lisää