Skip to Content

Stadin ammatti- ja aikuisopisto – Toiminnan perustana asiakaslähtöinen ja monipuolinen työelämäyhteistyö

Stadin AO on Suomen suurin ammatillista peruskoulutusta, täydennyskoulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä nivelvaiheen koulutusta järjestävä oppilaitos. Sen 14 toimipaikkaa sijaitsevat ympäri Helsinkiä, ja niissä opiskelee lähes 22 000 opiskelijaa. Stadin AO:ssa voi opiskella lähes 30 eri tutkintoon ja hankkia osaamista yli 50 ammattiin.

Talotekniikan opiskelijoille valmistuu uusi kampus Myllypuroon syksyllä 2023.

Uudet nykyaikaiset oppimisympäristöt rakennetaan tukemaan työelämälähtöistä oppimista, oivaltamista ja työntekoa. Stadin AO käyttää opetuksessaan ensiluokkaisia laitteita ja tekniikoita.

Talotekniikan opiskelu on käytännönläheistä ja joustavaa. Stadin AO huomioi opintojen suunnittelussa opiskelijoiden aiemmin hankkiman osaamisen ja jokaiselle opiskelijalle rakennetaan henkilökohtainen opintopolku.

Stadin AO:n perustana on asiakaslähtöinen ja monipuolinen työelämäyhteistyö. Opinnot voidaan sisällyttää osaksi yrityksien päivittäistä toimintaa ja vastaamaan yrityksien tarpeita. Stadin AO näkee, että talotekniikan ammattilaisiksi kehitytään työelämässä.

Talotekniikan perustutkinto pitää sisällään viisi eri osaamisalaa. Suuntautuminen eri osaamisaloille tehdään opintojen alussa.

  • Putkiasentaja
  • Ilmanvaihtoasentaja
  • Kylmäasentaja
  • Tekninen eristäjä
  • Rakennuspeltiseppä

Stadin AO: Sitoumuslomake
stadinao.fi

Yhteyshenkilöt työelämäkumppaniasioissa
Koulutuspäällikkö Tarja Taskinen-Okungbowa, tarja.taskinen@hel.fi

Takaisin LVI-Työelämäkumppani-etusivulle.

Back to Top