Skip to Content

Fennian LVI-turva

Fennia tarjoaa vakuutusetuja LVI-TU:n jäsenyrityksille: LVI-turva kattaa yrityksen toimintaan ja omaisuuteen liittyviä riskejä, ja se on rakennettu yhteistyössä toimialan erityispiirteet huomioiden.

Vakuutuksessa on useita laajennuksia, esimerkiksi vastuuvakuutuksen laajennuksen työn kohteelle aiheutetulle vahingolle. Lisäksi jäsenet saavat etuja kodin ja perheen sekä ajoneuvojen vakuutuksiin.

Jäsenillä mahdollisuus myös laajennettuun vakuutusturvaan vuotovahinkojen varalle

LVI-TU:n jäsenetuihin Fenniassa on tehty laajennus. Yritysten vastuuvakuutukset eivät yleensä kata hitaasti etenevää vesivuotovahinkoa, joka johtuu vakuutuksenottajan työsuorituksessa tapahtuneesta asennus- tai työvirheestä. LVI-TU:n kanssa on sovittu jäsenetuna erikseen ostettavasta lisäturvasta, joka tuo suojan vesivahinkojen varalle koko YSE:n mukaiselle kahden vuoden takuuajalle. Etu on tärkeä, koska ilman sitä vastuuvakuutus kattaa usein tämän tyyppiset vahingot maksimissaan vuoden ajalta. Laajennus on mahdollista vain LVI-TU:n jäsenille. Se ei tule jäsenten vakuutuksiin automaattisesti, vaan otetaan aina erikseen.

Lisätietoja Fenniasta: 010 503 8818, ma-pe 8-17

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Back to Top