Skip to Content

LVI-TU:n uusi brändi tukee liiton edunvalvontatyötä

LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU ry:n uusi brändi ja verkkosivusto on julkaistu. Kiteytetty toimintatapamme, raikas ja moderni ilmeemme sekä käyttäjäystävällinen verkkosivustomme vahvistavat asemaamme jäsentemme rohkeana edunvalvojana ja mutkattomana asiantuntijana. Uusi ilme on jo nähtävissä verkkosivullamme sekä sosiaalisen median kanavissamme.

Uudistus ei muuta LVI-TU:n toiminnan vahvoja kivijalkoja, sen sijaan se selkeyttää liiton toimintoja, palvelua ja materiaaleja.

  • Olemme kiteyttäneet visiomme, missiomme, arvomme ja terävöittäneet toimintatapojamme. Toimintamme keskiössä on edelleen vahvasti jäsentemme etujen valvominen työmarkkinoilla, työehtosopimusneuvotteluissa sekä elinkeinopoliittisissa asioissa. Jatkamme myös LVI-alan toimintaympäristön määrätietoista kehittämistä, LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU ry:n toimitusjohtaja Mika Hokkanen sanoo.

Uudistuksen tavoitteena oli raikas ja moderni ilme, joka tukee ja antaa visuaalisen muodon LVI-TU:n toiminnoille. Selkeä ulkoasu, napakat materiaalit sekä helppokäyttöinen ja tietorikas verkkosivusto tukevat mainiosti liiton asemaa alan edunvalvojana ja asiantuntijana.

  • Uusi logomme symboloi vaikuttavuutta: sitä miten toimintamme vaikutukset ulottuvat laajalle yhteiskuntaan, miten viemme asioita rohkeasti eteenpäin. Siinä on nähtävissä myös alaamme kuvaava liike, kolme virtaavaa elementtiä, LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU ry:n viestintäpäällikkö Pipsa Hiltunen kuvailee.
  • Verkkosivustollamme on nyt selkeät osiot niin jäsenille kuin toimialasta ja edunvalvontatyöstä kiinnostuneille. Sisällöt ovat entistä helpommin löydettävissä, sillä olemme selkeyttäneet aihealueita, varsinkin jäsenosiota.

Tutustu uusittuun verkkopalveluumme lvi-tu.fi!

Lue myös Pipsa Hiltusen blogi: Kamala, ihana verkkosivu-uudistus.

Lisätietoja

Mika Hokkanen Toimitusjohtaja +358 50 448 1411 mika.hokkanen@lvi-tu.fi
Pipsa Hiltunen Viestintäpäällikkö +358 400 287 939 pipsa.hiltunen@lvi-tu.fi
Back to Top