Käytä osaavaa ja luotettavaa LVI-urakoitsijaa

LVI-asennuspalvekuiden ammattilaiset osaavat työnsä ja toimivat laillisesti. Heiltä saa myös neuvoja ja ratkaisuehdotuksia.

Uudisrakentaminen

Rakennusvaiheessa rakennuksiin asennetaan lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtojärjestelmät. Projektin laajuus voi olla koko LVI-projektin toteutus tai erikseen putki- tai ilmanvaihto-osuus. LVI-asennusliike hoitaa urakan kokonaisuutena: se kohteen materiaalit ja asentaa järjestelmät käyttökuntoon.

Korjausrakentaminen

Olemassa oleviin kiinteistöihin tehdään eri kokoisia LVI-korjauksia. Merkittävin LVI-tekninen korjaus on putkiremontti. Myös rakennuksen lämmitystapamuutoksia tehdään paljon. Silloin tavoitellaan energiatehokkuuden parantamista.

Huolto

LVI-asennusliikkeiltä asiakas saa apua pieniin korjaustarpeisiin, esimerkiksi vesikalusteiden uusimiseen, ilmanvaihtolaitteen korjaukseen tai lämmityslaitteen vaihtoon. Joskus tarvitaan apua ja nopeasti: esimerkiksi vuotava vesijohto tai lämmitysjärjestelmän hajoaminen talvipakkasella. Näitä tilanteita varten toimialan yrityksiltä löytyy ympärivuorokautista varallaoloa ja huoltopalvelua.

Moitteeton LVI-järjestelmän toiminta edellyttää vuosittaisia huoltotoimenpiteitä. Kiinteistön omistajan kannattaa tehdä huoltosopimus ja näin varmistaa laitteiden oikean toiminta jahallittu energian kulutus. Panostamalla ennakkohuoltoon vältytään monilta yllättäviltä vahingoilta ja korjauksilta.

Luvanvaraisuus

Suomessa tapahtuu vuosittain yli 36 000 vesivuotovahinkoa. Riskiä putkistoasennuksissa ei kannata ottaa, vaan käyttää osaavaa LVI-ammattilaista pienemmissä huoltotöissäkin. Luvanvaraisessa rakentamisessa vastaava KVV- tai IV-työnjohtaja johtavat asennustyötä ja vastaavat siitä, että asennustyöt tehdään oikein ja sopivilla materiaaleilla.

Tutustu jäsenyrityksiimme