Käytä osaavaa ja luotettavaa LVI-urakoitsijaa

LVI-asennuspalvekuiden ammattilaiset osaavat työnsä ja toimivat laillisesti. Heiltä saa myös neuvoja ja ratkaisuehdotuksia.

Uudisrakentaminen

Rakennusvaiheessa rakennuksiin asennetaan lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtojärjestelmät. Projektin laajuus voi olla koko LVI-projektin toteutus tai erikseen putki- tai ilmanvaihto-osuus. LVI-asennusliike hoitaa urakan kokonaisuutena: se kohteen materiaalit ja asentaa järjestelmät käyttökuntoon.

Korjausrakentaminen

Olemassa oleviin kiinteistöihin tehdään eri kokoisia LVI-korjauksia. Merkittävin LVI-tekninen korjaus on putkiremontti. Myös rakennuksen lämmitystapamuutoksia tehdään paljon. Silloin tavoitellaan energiatehokkuuden parantamista.

Huolto

LVI-asennusliikkeiltä asiakas saa apua pieniin korjaustarpeisiin, esimerkiksi vesikalusteiden uusimiseen, ilmanvaihtolaitteen korjaukseen tai lämmityslaitteen vaihtoon. Joskus tarvitaan apua ja nopeasti: esimerkiksi vuotava vesijohto tai lämmitysjärjestelmän hajoaminen talvipakkasella. Näitä tilanteita varten toimialan yrityksiltä löytyy ympärivuorokautista varallaoloa ja huoltopalvelua.

Moitteeton LVI-järjestelmän toiminta edellyttää vuosittaisia huoltotoimenpiteitä. Kiinteistön omistajan kannattaa tehdä huoltosopimus ja näin varmistaa laitteiden oikean toiminta jahallittu energian kulutus. Panostamalla ennakkohuoltoon vältytään monilta yllättäviltä vahingoilta ja korjauksilta.

Tutustu jäsenyrityksiimme