Uutiset

Pro LVI -mitali Henri Juvalle

13.12.2018 | Uutiset

Pro LVI-palkinto myönnettiin tänä vuonna nelisenkymmentä vuotta LVI-alalla vaikuttaneelle Henri Juvalle. Juva toimii tällä hetkellä osin omistamansa Quattro Mikenti Groupin hallituksen jäsenenä sekä Kaskeajat Oy:n toimitusjohtajana.

Lue lisää

LVI-TU sai uuden puheenjohtajiston

13.12.2018 | Uutiset

LVI-TU:n sääntömääräisessä syyskokouksessä Helsingissä 12.12.2018 hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Heikki Pesu, Are Oy ja varapuheenjohtajaksi Mika Nikula, Maskun Talotekniikkatiimi Oy.

Lue lisää

Liiton levyke Arto Pekkalalle

12.12.2018 | Uutiset

LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU ry huomioi jäsentensä ja yhteistyötahojen tekemän ansiokkaan työn liiton päämäärien ja LVI-asennusalan hyväksi. Syyskokouksessa 12.12.2018 Helsingissä LVI-TU palkitsi liiton levykkeellä Opetushallituksen yli-insinööri Arto Pekkalan tunnustuksena hänen liiton toimintatavoitteiden hyväksi tekemästään pitkäaikaisesta työstä. Pekkala on ensimmäinen liiton levykkeellä palkittu henkilö.

Lue lisää

Kinkkurasva tukkii viemärin

11.12.2018 | Uutiset

Kinkun paistorasva on pitkäaikainen vieras putkistossa, älä siis kaada sitä viemäriin. Lämmin rasva on juoksevaa, mutta jäähtyessään se kittaantuu viemäriputkeen. Veden laskeminen rasvan kanssa ei auta: kylmä vesi jopa vauhdittaa rasvan kovettumista ja nopeuttaa viemärin tukkeutumista.

Lue lisää