Skip to Content

Matti Vesalaiselle myönnettiin LVI-TU:n levyke

LVI-TU on myöntänyt Matti Vesalaiselle liiton levykkeen tunnustuksena poikkeuksellisen ansiokkaasta ja vaikuttavasta työstä LVI-asennusalan henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Matti on työskennellyt yli 30 vuotta ammatillisen aikuiskoulutuksen johtotehtävissä sekä useissa kansallisissa luottamustehtävissä. Hän onkin vuosien kuluessa tullut hyvin tutuksi useissa jäsenyrityksissämme. LVI-TU:n levykkeen jakoivat liiton varapuheenjohtaja, Cervi Talotekniikan toimitusjohtaja Petri Valve ja erityisasiantuntija Juha-Ville Mäkinen 29.2.2024 Matti Vesalaisen eläköitymistilaisuudessa Taitotalossa.

Matti Vesalainen on erittäin sitoutunut LVI-asennusalan toimijoiden osaamisen kehittämiseen. Hän on osallistunut tiiviisti alan tutkintojen ja tutkintojärjestelmän kehittämiseen, mutta aivan erityisesti laittanut itsensä likoon koulutuksen toteuttamisessa ja sen laadun varmistamisessa. Erityistä huomiota ansaitsee se, miten hän on mallintanut koulutuspalveluja ja motivoinut kouluttajia.

Matti on kiinnittynyt LVI-asennusalaan jo aivan lapsesta lähtien. Heidän perheyrityksensä LVI-Vesalainen oli arvostettu toimija, joka tunnettiin kotipaikkansa Mäntsälän lisäksi laajalti muuallakin. Matti on osallistunut LVI-alan laadun varmistamiseen myös tulevaisuudessa. Hänen tyttärensä valittiin taannoin vuoden nuoreksi LVI-suunnittelijaksi, josta onkin helppoa olla ylpeä.

Lämpimät kiitokset ja myötätuulta tuleviin päiviin!

Back to Top