Skip to Content

LVI-ala tarvitsee tekijöitä! – Yhteishaku alkaa 20.2.

LVI-alalla on monenlaisia töitä ja uramahdollisuuksia. Varsinkin vihreä siirtymä vaatii talotekniikan ja uusiutuvan energian osaajia. Perusopetuksen jälkeisen koulutuksen yhteishaku on 20.2.–19.3.2024: nyt kannattaa tutustua alaan ja pistää hakupaperit menemään!

LVI-ala tarjoaa monia työ- ja uramahdollisuuksia eri järjestelmien asentajille, suunnittelijoille, työnjohtajille, projektipäälliköille ja asiantuntijoille. Ala onkin vihreän siirtymän keskiössä, sillä puhtaasti tuotettu lämmitys, jäähdytys ja sähkö ovat oleellisia kestävälle tulevaisuudelle.

Alalle tullaan useimmiten suorittamalla talotekniikan perustutkinto, josta löytyy eri tehtäviin pätevöittäviä osaamisaloja. Lisää tietoa alan koulutuksesta ja työtehtävistä löydät LVI-ala.fi -sivustolta. Sieltä löytyy myös kiintoisia uratarinoita niin videoiden kuin juttujenkin muodossa.

P.S. Korkeakoulujen kevään toinen yhteishaku alkaa 13.3.2024.

lvi-ala.fi on LVI-alan järjestöjen yhteishanke alan vetovoiman vahvistamiseksi. Mukana hankkeessa ovat LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU, Suomen LVI-liitto SuLVI, Suomen Kylmäliikkeiden liitto ja Suomen Kylmäyhdistys, Lämmitysenergia Yhdistys, Suomen Lämpöpumppuyhdistys SULPU, Suunnittelu- ja konsultointiyritykset SKOL, Talotekninen teollisuus ja kauppa ja VVS Föreningen i Finland

Back to Top