Skip to Content

Talotekniikkaliitto tapasi kansanedustaja Saara Hyrkön

Talotekniikkaliiton toimitusjohtaja Mika Hokkanen ja yhteiskuntasuhdepäällikkö Simon Elo tapasivat tiistaina 20.2.2024 kansanedustaja Saara Hyrkön (vihr), joka toimii eduskunnan valtiovarainvaliokunnan varapuheenjohtajana. Hyrkkö on koulutukseltaan diplomi-insinööri. Tapaamisessa keskusteltiin rakennus- ja talotekniikka-alan suhdannetilanteesta, kotitalousvähennyksen laajentamisesta taloyhtiöille, EU:n rakennusten energiatehokkuusdirektiivistä ja asuinrakennusten energia-avustuksista.

Tapaamisessa todettiin yhdessä, että moderni talotekniikka on yksi vastaus siihen, kuinka Suomi voi saavuttaa ilmastotavoitteensa. Päättäjien ja rakennusalan on tärkeää hakea yhdessä ratkaisuja, joilla voidaan torjua ilmastonmuutosta ja kehittää suomalaista rakennusalaa mahdollisimman ympäristöystävälliseksi. Hallituksen olisi järkevää päättää toimista, joilla voidaan tukea talotekniikka-alan uutta kasvua ja vastata EU:n tiukentuviin ympäristötavoitteisiin.

Talotekniikkaliitto on LVI-Tekniset Urakoitsijat LVI-TU ry:n ja Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry:n yhteisjärjestö, jonka tärkeimpänä tehtävänä on edistää taloteknisten toimijoiden elinkeinopoliittista edunvalvontaa.

Miten valvomme talotekniikka-alan etuja?

Taloteknisen urakoinnin aseman parantaminen on yksi liittomme elinkeinopoliittisen edunvalvonnan kärkiteemoista. Teemme vaikutustyötä yhdessä mm. Talotekniikkaliiton kanssa.

Lue lisää edunvalvontatyöstämme

Lisätietoja

Mika Hokkanen Toimitusjohtaja +358 50 448 1411 mika.hokkanen@lvi-tu.fi
Simon Elo Yhteiskuntasuhdepäällikkö, Talotekniikkaliitto +358 50 462 7558 simon.elo@talotekniikkaliitto.fi
Back to Top