Skip to Content

Talotekniikkaliiton päättäjätapaamiset

Taloteknisen urakoinnin aseman parantaminen on yksi LVI-TU:n elinkeinopoliittisen edunvalvonnan kärkiteemoista. Teemme vaikutustyötä yhdessä mm. Talotekniikkaliiton kanssa tapaamalla päättäjiä. Tapaamisissa tuomme esille esimerkiksi energiamuutostuen jatkamisen ja laajentamisen taloteknisten järjestelmien uudistamiseen sekä kotitalousvähennyksen laajentamisen koskemaan kaikkia asumismuotoja.

Ympäristövaliokunnan puheenjohtaja Jenni Pitko

LVI-TU:n ja Talotekniikkaliiton toimitusjohtaja Mika Hokkanen ja Talotekniikkaliiton yhteiskuntasuhdepäällikkö Simon Elo tapasivat 1.12.2023 kansanedustaja Jenni Pitkon (vihr), joka toimii eduskunnan ympäristövaliokunnan puheenjohtajana.

Lue lisää

Kansanedustajat Markus Lohi ja Ville Valkonen

Talotekniikkaliiton Mika Hokkanen ja Simon Elo tapasivat tiistaina 28.11.2023 kansanedustajat Markus Lohen (kesk) ja Ville Valkosen (kok). Lohi toimii eduskunnan valtiovarainvaliokunnan puheenjohtajana ja Valkonen on valtiovarainvaliokunnan verojaoston puheenjohtaja.

Lue lisää

Ympäristö- ja ilmastoministeri Kai Mykkäsen erityisavustaja Emma-Stina Vehmanen.

Talotekniikkaliiton Mika Hokkanen ja Simon Elo tapasivat 13.10.2023 Emma-Stina Vehmasen, joka toimii ympäristö- ja ilmastoministeri Kai Mykkäsen erityisavustajana.

Lue lisää

Miten valvomme talotekniikka-alan etuja?

image description

Lisätietoja

Mika Hokkanen Toimitusjohtaja +358 50 448 1411 mika.hokkanen@lvi-tu.fi
Simon Elo Yhteiskuntasuhdepäällikkö, Talotekniikkaliitto +358 50 462 7558 simon.elo@talotekniikkaliitto.fi
Back to Top